נעם מתגייס

חןשסק

New member
נעם מתגייס ../images/Emo10.gif

ביום ראשון, אז תשרשרו לפה הרבהההההההה הרבהההההההה ברכות כדי שביום שבת לפני שהוא יוצא לבקו"ם הוא יראה אותן...! נעם! גיוס קל
! כבר מעכשיו (ומלפני שבועיים) אני מתגעגעת...
אוהבת אותך

נעםםםםםםםםם ../images/Emo24.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה בשירות הצבאי!!! מה כבר אפשר לאחל למישהו שמתגייס?
שתעשה המון כיף בטירונות, עד כמה שאפשר, ותנצל את שעות הת"ש שלך בקריאת ספרות טובה ובהאזנה לרשת א' וקול המוזיקה. אני מבין שאתה עושה רובאי 02? (ככה הבנתי מדברייך בפורום "מתגייסים") אז תקרא את המאמר הבא מפי ידידי הטוב עומר רבין בנושא פטורים. אני בטוח שתמצא שמה איזה טיפ טוב וחשוב שיעזור לך קצת. ובאמת נעם... קח את הבאסה בסבבה... תחשוב שחוץ מרוב החרדים והיאפים, כולם עושים את מה שאתה עושה... ותבוא לבקר ביציאות שבת... זהו. בי.

cobainos

New member
תודה גבר!../images/Emo13.gif

כרגע אני הולך לעשות רובאי 03 אבל מחר אני הולך לרופא ושופך לפניו את תוצאות מיפוי העצמות שלי עם שברי מאמץ בשתי הברכיים ולעשות צרות(בדרכינו-דרכי נעם
) ואז אני מקווה להתפנות לטירונות 02 המאמר קורע
אני זוכר תעומר רבין הזה מהתקופה שקראתי מעריב לנוער.אני יכול להוציא בקלות ממה שכתוב שם איזה 3 דברים לפחות(20-10,ריצות,משקלים כבדים ויש עוד אבל אני לא אוציא את כל זה)

amickyaa

New member
גיוס קל-רק לא לזוז בזריקות במיוחד..

בתחת,אני זוכר שחיילת אמרה לי,תוריד מכנס,תוריד תחתון,תשכב פה על המיטה לא לעשות שריר,לא לזוז....
......איייייייייייייייייייי כואב.......זהו. כל השאר סבבה,ותיקח מה שנותנים מהר שלא יהיו לך חוסרים......חחחחח אחרת תצטרך להשלים מהחברים........... אם אתה צריך עצות נוספות אתה יכול לפנות אלי,אני מומחה מספר 1 אז טירונות בכייף !!! ואל תשכח את חן כשכולם מספרים על החברות...... יאללה בהצלחה !

Flower Powerr

New member
גיוס קל../images/Emo50.gif

שיעבור בכיף ובקלות תנסה להפיק את המירב מזה
בהצלחה

לנועם - המון הצלחה בשרות הצבאי

כך הכל בסבבה. מאחלת לך שרות קל ונעים, והעיקר שהכל יעבור בשלום . ואל תשכח לבוא לבקר פה בשבתות .

dilan angel

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

נעםםםםם שיהיה לך את הגיוס הכי קל בעולם נכון,צבא זה שיא החרא אבל יש שם יותר יתרונות מחסרונות אז תנסה לנצל רק את הטוב מהגיוס הזה
דונט פורגט אס!!!
תבוא לבקר שיהיה לך זמן

Ignition

New member
../images/Emo50.gif

אני מבין שאתה מתגייס לתותחנים? בכל אופן שיהיה לך שירות קל , שיעבור בכיף . אני ביום שלישי מסיים טירונות והיה הכי סבבה שיכול להיות.

Guy Schlesnar

New member
גיוס נעים!

כולה שלוש שנים,זה יעבור מהר מאוד. לא תשים לב בכלל שהיית בצבא

קיר קמט

New member
החמור לא אמר לי גיוס נעים, אבל

נעם יא פריק תזכור שגייז מקומם לא בצבא אז אם אתה רוצה, אתה יכול לצאת
ותסתפר לפניי.

cobainos

New member
אתה לא מתבייש?

לא רק שאמרתי לך באייסיקיו,גם אמרתי לך במסיבת גיוס שלך יא פריק שתיין שלא מסוגל לגמור פליימינג!

cobainos

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אני הכי אתגעגע בעולם...

SupeRonit

New member
לא מצאתי מילים,ועכשיו אין ברירה

בהצלחה גבר-גבר בחור נחמד שתמיד נעם לי לקרוא את הודעתיו (ואפילו שלא-הוא יצא על הצד המתנצל ביותר
). אז תעשה טובה תשמור על עצמך,ותחזור אלינו בסופי שבוע-לעורר את המקום המת הזה
ועכשיו שאתה הולך-אני הבאה בתור
להת'

NoWords

New member
נעם

גיוס קל! תהנה לך שם!
נתגעגע, תחזור לבקר כמובן.

מזל טוב לקראת הגיוס...

ושיהיה לך שפשוף נעים( ולא במובן שאתה חושב עליו
) חחח

למעלה