נעמה,את מוכנה בבקשה להשלים

נעמה,את מוכנה בבקשה להשלים

עבורי את התשובה... ביקשתי פעמים וזה עבר אחורה אז אני מביאה קישור כאן

אז תקפיצי| צפרדע| - יש 3 ימי חיים

להקפצות לכל הודעה ואין טעם לפתוח הודעה כל יו, למרות שאני מבינה את התיסכול שלך...
אני הסתכלתי בקישור וגם לי היה נראה שיש שם שלב בעייתי בהסבר אבל לא ניסיתי ממש ככה שבאמת אין לי מושג.. מבטיחה לשתף ברגע שתהיה לי סבלנות לזה.

milat1

New member
אגב הקפצות...נחוץ הסבר

ואין לי מושג ירוק מה זה ואיך עושים את זה?? והאם זה מקדם את השאלה למקום בולט שרואים? חוץ מזה שהבנתי לבדי שהכוונה להעלות שוב אותה שאלה.

colargolet

New member
הקפצה...../images/Emo132.gif

מביאה את ההודעה לראש העמוד הראשון. זה נעשה ב-2 תנאים: 1.שיש גוף להודעה (כלומר שיש משהו גם בתוכן ההודעה, מעבר למספר מסוים של תוים - נדמה לי 5 תוים, ולא רק בנושא ההודעה) 2.ההודעה לא ישנה מדי. הודעות שמתיישנות (לא זוכרת כמה זמן - 3 ימים?) כבר לא קופצות לעמוד הראשון.

לא בטוחה שהבנתי את כוונתך/שאלתך

כשהודעה צוברת הרבה תגובות יש נטייה לא להסתכל בכל תגובה (למשל בשרשורי פירגון ארוכים
) ואז הרבה שאלות נותרות ללא מענה. אבל ענבר שאלה את אותה שאלה בבוקר של אותו יום - אז כן הקפצה (כלומר תגובה) מחזירה את הנושא למעלה. לא צריך עוד הודעה. אם תהיה תשובה - זה כבר עניין אחרי לגמרי.

milat1

New member
תודה לשתיכן. אבל איך

עושים את זה? יש איזה כפתור שנקרא הקפצה? כי הרי לא כל תגובה מעלה למעלה.

colargolet

New member
דוקא כן.

תגובה עם תוכן מעלה למעלה (אלא אם תגובה להודעה אחרת נכתבה שבריר שניה אחרי התגובה שלך
).

צריך בתוכן - בפנוכו של ההודעה שיהיו

לפחות 10 תוים (נדמה לי..) זה הכפתור. וזה טוב ל- 3 ימים. אח"כ כבר לא קופץ...

לאחר הצמצום

את משטחת את הגליל ממעבירה במכונת פסטה (סעיף7 בהוראות)ואז חותכת למקטעים ומניחה האחד על השני מקווה שעכשיו זה יותר ברור (זה ממש כתוב בהוראות)

למעלה