נעמה הדפוקה!!!!!!!!!!!!!

נעמה הדפוקה!!!!!!!!!!!!!

ראיתם איך נעמה משחקת אותה ליד חיים נראה לי היא נופלת דווקא ואיך היא מתחילה איתו אוי היא כזו מפונקת ומעצבנת

רק בלי עצבים.

אבל על עניין הנפילה אני דווקא חושבת כמוך. בנות הן תחמניות, וכשהן רוצות משהו, הן כמעט תמיד משיגות את זה. נעמה תשיג את זה. היא ניסתה לעשות מהנפילה שלה נפילה דרמטית, ו... שיהיה לה בהצלחה, מה אני אגיד.

DMAN3

New member
דייי...

עזוב את נעמה.. היא הייתה בסדר!!!! והיא לא משחקת אותה..נראה אותך עובר מסלול כזה בלי להתלונן! יונינה הייתה מפונקת..

היא לא דפוקה אבל...

הנפילה הזאת הייתה הדבר הכי מסכן שראיתי בחיים שלי...... בנות זה באמת עם תחמן!

חחחחחחח מה לעשות כאלה אנחנו../images/Emo6.gif

ובקשר ליונינה- חמוד שלי- יונינה קצת יותר מבוגרת מנעמה! בעוד שנעמה רק בת 21, יונינה כבר עברה את ה-30. זה באמת הרגיז שהיא תקעה ככה את ענת, אני מזמן הייתי מכריחה אותה לעמוד על הרגליי (קל להגיד), אבל ענת הייתה אחלה, באמת.

נעמה הפצצה

הייתי מאוד רוצה להתחלף עם חיים.... גם אני חולה על צניחה חופשים ואקסטרים וגם.......נעמה!!! והיא לא מפונקת...זה באמת קשה (לה) איך אפשר לא להיות איתה ג'נטלמן????

aviv lop 506

New member
יו איזה קנאיות

בגלל שהיא כוסית היא מעצבנת אותך? כי היא ממש חמודה ופ33ה ובכלל לא מפונקת לעבור את כל המדרגות האלו זה לא קל

קנאית? אני?

ממש לא. אין לי במה לקנא, אתם גברים אתם לא תבינו. הנפילה הזאת הייתה מזוייפת ולאורך כל הדרך היא הייתה מזוייפת. ככה זה נראה.

תתבגר

בחייאת, היא בחורה בת 22 שעושה הצגות של ילדה בת 8 שרוצה להשיג את השוקולד שלה. בדיוק אותו הדבר. חוץ מזה היא לא באה לתוכנית שידוכים, וכמובן שזה לא מונע ממנה להתחבר אל חיים, אבל הצגות שתעשה בתיאטרון ולא מול הצופים בטלוויזיה כי אתה יודע- יש גבול. הצופה יכול להתעצבן ולמרר רק בגלל אנשים כמוה. ואותו הדבר עם נדב- אבל לי אישית לא אכפת. אפשר להעיר מדי פעם כמה מעצבנים הם. אני אישית התחברתי אל כולם. מי מאיתנו לא מצייץ או מתלונן מדי פעם. אבל ראבק- יש גבול.

shlomov2001

New member
הפורום קיים יום אחד וכבר השרשור הכי

מטומטם שראיתי אי פעם בתפוז.

למעלה