נעמה ושרון.....

• פותח הנושא t42
  • פורסם בתאריך

t42

New member
נעמה ושרון......./images/Emo24.gif

...נכנסתי כדי להגיד שמתגעגעת ומקווה בקרוב לחזור ולגלגל וללושבחימר פולימרי,,, וכמובן גם להנות מתצוגות כאן,,,,מצרפת עבודה ותיקה שלי ,,,,לקישוט הגעגוע(-:
בייי ולהתראות ...T42

ואחת מהעבודות האהובות עליי../images/Emo24.gif

מבין העבודות שלך
שמחה שקפצת לביקור ומקווה שבקרוב יהיה לך זמן לגילגולים כדי שלא נצטרך להתגעגע כל כך...

t42

New member
אז......./images/Emo9.gif

מעלה 2 מחרוזות שהכנתי בעבר...עם תיקווה לחזור לחגיגת החימר הפולימרי במהרה....(-: ראשונה מאלה עם תליון חימר פולימרי....בשזירת מקרמה...

t42

New member
וגם,,,מחרוזת אתנית...

משולבת עם חרוזים והטבעות בתליוני החימר הפולימרי...

t42

New member
ואחרון משהו שונה.....

סט לשולחן פינת האוכל ,,,שילוב מפיות ועיטורי חימר פולימרי.... ..... העבודות שהעלתי לא חדשות ,,,,מקווה לחדש בהמשך(-: תודה וערב נעים(-:

t מיוחד זו לא מילה !!

וואי , איזה שילוב " קטלני" בין מפיות לפימו ! אני לא טועה , נכון ? לא , את חייבת לספר לי איך עשית את הפרחים ????? מדהים ! אני שואלת כי יש לי שבלונה של פרח כזה - אבל הוא יוצא לי מועוך כשאני מוציאה אותו מהתבנית...

t42

New member
נתוש......זאת לא שבלונה......./images/Emo3.gif

....את הפרחים הכנתי ללא שבלונה,,,!!עלי כותרת שעשויים מ"כדורים מעוכים"....ובשימחה אסביר,,,אני מכינה כדורים קטנטנים ומועכת אותם ל"פיתות" קטנות...ואז מחברת עלה לעלה בצורה הדרגתית עד ליצירת פרח ....מקווה שההסבר ברור,,,,אם לא כל כך,,,,אשתדל לצלם את תהליך הכנת הפרח כי זה באמת פשוט,,,, תודה ....ואת צודקת ....זה שילוב מפיות ופימו....

הרגת אותי !!!../images/Emo2.gif

את הפרחים המיניאטורים האלו עשית - עלה לעלה ??? יישר כוח !! מורידה בפיך את הבנדנה

אהלן טיטי יקרה

התגעגעתי אלייך מאד מקווה שההצצה לעבודות כאן תחזיר אותך לשולחן העבודה ...

t42

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

היי נעמה.....מקווה לחזור במהרה ,,,רעיונות ליצירה כבר מתרוצצים לי חופשי..(-:.... ...אגב הספרים שאת מאתגרת את דוריס משגעים!!!!!!!! נוווו יש מספיק נקודות וסימני קריאה?((((((((((((((
ביי ולהתראות(-:T42

למעלה