נעמה לא נעמה

just2click

New member
נעמה לא נעמה

ראשית על לומר שלא הבנתי היום את התכנית. בגדול כל המקטעים היו היום ברמה לא משהו. החלק של נעמה היה חביב לעיתים אבל לרוב נשמע לי כמו איזה רדיו מחתרת בתיכון המקומי - אבל מה אני מבין, כולה מאזין. באמת שאין לי כלום נגד אוחצ'ות אבל מה הקטע של לראיין שתים במדים שפרט לזה שהם הומואים ולשניהם/תהן קוראים יוני לא היה בהם שום דבר מעניין. גם הקטע עם הבחורה שמסתובבת רק עם הומואים - תגידי נעמה את הומופובית?? הראיון עם נוסבאום היה חביב אבל יכולת להוציא ממנו קצת יותר. התכנית של סמואל הלוי (שזו הפעם הראשונה שיוצא לי להאזין לו לאורך תכנית שלמה) היה פשוט גרוע. אלוהים (לא דוידויץ') תיקח שיעורים בעברית, בהגיה, בדיקציה, בקצב, בקריאה תמה מה שזה לא יהיה. אתה נשמע מזעזע - שופך את הלב (עם פה דגושה) כמעט ברח לך משפיך זה לא רדיו, זה גועל נפש. לדעתי דווקא התכנית של מירב היתה הכי מקצועית, הכניסות והקצב וההומור היו במקום. אמנם הראיון עם איש המכונות היה צולע משהו אבל הקונספט ("בקטנה" זה פשוט שם אדיר) היה נהדר. מירב, את ושירלי הייתן הפייבוריטיות שלי - את במיוחד, עצוב לי שסיימת את חלקך וכמו מרבית המשלחת האולימפית הודחת ברבע הגמר. לזכותך יאמר שלפחות על פניו לקחת את זה ברוח טובה ולא האשמת את התקשורת העויינת
שירלי, לדעתי היום הלחץ הכריע אותך. השם שבחרת גם לא היה משהו (למרות שהשקרים של סמואל היו אפילו יותר גרועים) אבל ניחא. העימות שלך של שתי הבחורות השותפות - ראבק, הייתי מת להיות זבוב על הקיר בזמן ששתי אלו מתווכחות - עשית את זה מצויין. אני מניח שלא היה לך יותר מדי זמן להתכונן אבל קצת קרס לך מול המיקרופון היום. הערה כללית בתור מאזין (שביננו בסה"כ מאזין ואיננו שופט או ידוען). אני לא יודע מה היו ההנחיות שקיבלתם מההפקה לגבי מבנה התכנית אבל התחושה שלי היתה (לגבי כולם) שניסיתם לכסות כמה שיותר שטח, כלומר, גם ראיון, גם מאזינים, גם דאחקות, גם סקס ... נכון שזה תכנית מציאות וכל הבלאגן, אבל, כשאתם הולכים על קונספט מסויים אתם צריכים (שוב לעניות דעתי) להיות מוכנים לוותר על חלק מהכישורים שלכם גם את אתם מרגישים שאולי תאבדו משהו בדרך. לי יותר נעים לשמוע משהו חלק מבחינה קונספטואלית ,למשל: העימותים של שירלי, ההומור והכיוון של מירב ואפילו שיחות ההומואים של נעמה מאשר לנסות לעקוב באיזה חלק אנחנו עכשיו. חלק מהקטע של רדיו זה שבזמן שאתה מאזין אתה גם עושה כלים, גולש באינטרנט או תולה כביסה. לפעמים התכנית היא רק סייד-קיק. בהצלחה

רמי 103

New member
מאזיון לא נעים. (יש גם כאלה)

אדון ג'סט הנכבד. לזכותך ייאמר שאתה מכיר את הנפשות הפועלות, אך לחובתך ייאמר שאינך מבין דבר וחצי דבר בהליכות נימוסים פירגון (פרט ל"פייבוריט" שלך) ובכלל, אתה לא מי יודע מה נחמד. אתה יכול שוב להסתתר מאחורי מסכת "המאזין" שמותר לו לומר הכל, ושהכל מגיע לו כי אחרי הכל הוא עושה טובה שהוא מקשיב בכלל. אז זהו, שלא. לא תמיד. אתה מבין, זו לא חנות שבה הלקוח תמיד צודק, ולפעמיךם צריך לקוךם ולומר לבני אדם כמוך - די. עד פה. =לא רק שאיני מכטוון את תכנית הרדיו שלי איליך, אלא יתרה מזאת - עשה טובה, תעבור תחנה. מאזינים כמוך לא צריך. יש הרבה אחרים. נעמה אולי לא הבריקה, אבל יחסית לכל השלושה האחריךם היא הייתה היום במיטבה. זה עניין של יום, ואיך שאתה מגיע לתחרות. מירב באה מלילה בלי שינה, ליום מוטרף בתחנה, ואיך שעלתה לשידור והכריזה על כך ידעתי שהיא לא מפוקסת ושהיא תלך הבייתה. נעמה לעומתה באה נקייה, חפופה, אחרי שבת שקטה בה היא הכינה שיעורי בית טוב טוב. התוצאה = מירב הבייתה נעמה מקום 1 ככה זה בחיים. אתה לא רק צריך להגיע לשיא, אתה גךם צריך להגיע איליו בעיתוי הנכון. נעמה הייתה היום בדיוק בעיתוי הזה נעמה הצליחה לעשות זאת למרות כל הקשיים, ועל כך, אני חושב, מגיע לה שאמפו כל הכבוד ילדונת!! הצלחת לגרום לכמה מהם לאכול כובעים!!

yuval89

New member
אתה מדבר על פייבורטים???????

מותר לאדם לחשוב שהבחירה לא נעשתה מהסיבות הנכונות, נכון שנעמה היתה צריכה לעלות לשלב הגמר ושסמואל היה צריך לעוף ממזמן אבל יש אנשים שחושבים ששירלי ומירב היו יותר טובות. תוכניתה של מירב הזכירה לי את אברי גלעד וארז טל (געגועים עזים), ואני חושבת שעניין ה- SMS אינו מאפשר בחירה מקצועית אמיתית, ותתפלא אין לי קשר להפקה ולאנשים ואני כבר בת שלושים.

רמי 103

New member
אסטרטגיה. על זה אני מדבר

תכנית ריאליטי מטבעה מעכלת את המתמודדים אחד אחרי השני עד שנותר רק אחד שלוקח את הקופה תכנית הריאליטי הזו שבה אנו נמצאים מתמשכת כבר על חודשיים וחצי, אולי הארוכה בתכניות הריאליטי הקיימות היום (תכניות כמו סוף הדרך או המרוץ לדירה לדוגמא, מצולמות תוך שבועיים וזהו) "השדרן" היא גם התכנית היחידה בה המשתתפים לא נמצאו באיזה "פנימיה" של ההפקה, והגיעו מדי שבוע בכוחות עצמם לעוד סיבוב. המתח המנטאלי, אני יכול להעיד מעצמי, מתעצם ככל שאתה מתקדם, והלחץ רק הולך וגובר. כשהקשבתי אתמול לתכניות של ארבעת המתמודדים ברבע הגמר רק אמרתי לעצמי - איזה מזל שאני לא שם. אני לא יודע אם הייתי מצליח להחזיק את עצמי בחתיכה אחת בלחץ הזה של ההפקה, השופטים ובעיקר כל אותם יקירים שלך שדופקים אס אמ אסים ומייחלים לנצחונך. צריך להיות באמת ובתמים כריזמטי בכדי להחזיק את כל אלו בחתיכה אחת. אם את צופה בסדרות ריאליטי כמו השרדות או המרוץ למיליון או כאלה, את יודעת שהעניין המרכזי הוא אסטרטגיה, איך אתה מנהל את התחרות, עם מי אתה כורת בריתות את מי אתה מנסה להעיף, כאלה. גם פה בשדרן האיסטרטגיה שיחקה משחק מרכזי, ומי שהטיב יותר להשתמש בה נשאר. שלושת המתמודדים היום בחצי עשו עבודת אסטרטגיה משובחת, פרט לכך שגם הצטיינו במשימות. לכן הם בחצי הגמר. וכל הכבוד לשלותם על המאמץ היוזמה והיכולת שלהם לסחוף אחריהם את כל מי שהביא להם פרט לסימפטיה גם אסאמאסים. נעמה, שירלי וסלומון הם כל אחד בדרכו המנצחים האמיתיים של השדרן, וזה כבר לא משנה מי מהם יקח זהב, ומי יסתפק בערד. כל הכבוד לכם - אתם שם בצדק מוחלט. אוהבים אתכם כולם.

למעלה