נעמי! בואי רגע... HEYE הוציאו קולקציה חדשה.. המון חתולים
1 123נעמי New member 17/5/13 #8 איזה מקסימים פאזלים משגעים אהבתי את הצללית של החתול. אני מתה על חתולים שחורים האופי שלהם כל כך מקסים כל כך רגוע יש לי אחת בבית וארבע שחורים בחוץ ואין עליהם. כל כך חבל לי שאין לי עכשיו סבלנות לשבת על פאזל. זה חסר לי אני מנסה וזה לא הולך. הפאזלים האלו נראים קשים ומצריכים המון סבלנות. אבל שווים את ההשקעה
איזה מקסימים פאזלים משגעים אהבתי את הצללית של החתול. אני מתה על חתולים שחורים האופי שלהם כל כך מקסים כל כך רגוע יש לי אחת בבית וארבע שחורים בחוץ ואין עליהם. כל כך חבל לי שאין לי עכשיו סבלנות לשבת על פאזל. זה חסר לי אני מנסה וזה לא הולך. הפאזלים האלו נראים קשים ומצריכים המון סבלנות. אבל שווים את ההשקעה
A anuterhi New member 17/5/13 #5 אני לא נעמי אבל גם מאוהבת בחתולים אבל אני מעדיפה את החתולים של רוזינה וואחטמייסטר אל אלה.
כ כבשה תוהה New member 17/5/13 #6 גם אני לא נעמי ומתה על חתולים! איזו קולקציה מדהימה. אחכה קצת שהיא תגיע גם לאי ביי ואקנה לי כמה.
P pazitpaz New member 17/5/13 #12 טוב, לא מצליחה להעלות את הקישור בקיצור, בחיפוש צריך לכתוב heye cat puzzle וכל קולקציית החתולים של heye תעלה...
טוב, לא מצליחה להעלות את הקישור בקיצור, בחיפוש צריך לכתוב heye cat puzzle וכל קולקציית החתולים של heye תעלה...
כ כבשה תוהה New member 17/5/13 #7 ראיתם את זה? לקחו חצי מ"איפה המפתח" והדביקו עליו תווים, יפה להם לעשות חצי עבודה.
ס סקרמנטה New member 17/5/13 #9 יפים אחד אחד. גם הפאזלים, גם החתולים אחת מדביקה אותי בחיידק הקומיקס, השניה בחיידק החתולים, השלישית סימפסונים.... מה יהיה?
יפים אחד אחד. גם הפאזלים, גם החתולים אחת מדביקה אותי בחיידק הקומיקס, השניה בחיידק החתולים, השלישית סימפסונים.... מה יהיה?