נענע

kesnoth1

New member
נענע

ערב או בוקר טוב לכולם, אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה אבל בכל זאת אני אנסה את המזל. אני עובד בבית קפה ויש לנו שם אייס לימונדה ולימונדה. וכרגע אנחנו מוכרים כם לימונענע אבל את הנענע אנחנו לא גורסים כי אין לנו מיקסר. אז אנחנו מישים את זה עם עלי נענע שלמים וזה מוריד מהטעם ולכן רציתי לדעת אם מישהו מכיר שיתה לגרוס נענע ולהקפיא אותה ויחד עם זאת לשמור על הטעם והצבע שלה... כדי שאולי נתחיל להגיש דברים נורמלים יותר.... תודה לכולם.
 
למעלה