נענשתי על הבגידה ...

מצב
הנושא נעול.
נענשתי על הבגידה ...../images/Emo10.gif

נענשתי על הבגידה ...

טוב, אם אני מסוגלת לעשות צחוק סימן שהכל כבר יותר טוב... פשוט, בדיוק בשבוע שכולן פה הצליחו בגדול, אני קיבלתי שלילי שלילי שלילי מוחלט... אוף!!!!!!!!!!!!!1111

הכוונה - שלא כתבתי פה אלא ב"פוריות"

נענשתי על הבגידה ...

טוב, אם אני מסוגלת לעשות צחוק סימן שהכל כבר יותר טוב... פשוט, בדיוק בשבוע שכולן פה הצליחו בגדול, אני קיבלתי שלילי שלילי שלילי מוחלט... אוף!!!!!!!!!!!!!1111
הכוונה - שלא כתבתי פה אלא ב"פוריות"

מצטערת על השלילי ../images/Emo14.gif

נענשתי על הבגידה ...

מצטערת על השלילי

ואין דבר כזה בגידה it's a free country את יכולה לכתוב היכן שאת רוצה! העיקר שתעדכני אותנו מידי פעם! (ובפעם הבאה עדכונים משמחים) רחל

lilushli

New member
../images/Emo24.gifחזקי ואמצי

נענשתי על הבגידה ...

חזקי ואמצי
יהיה בסדר גם תורנו להודיע על חיובי יגיע אני אישית מבטיחה לך ואת יכולה לקחת את המילה שלי את הבנק... שולחת לך מיליון חיבוקים ואל תשכחי לקפוץ לביקור אצלנו מידי פעם לילושלי

אוי תמר (((((((חיבוק)))))))!!!

נענשתי על הבגידה ...

אני כל כך מצטערת על השלילי!!!! הלוואי שגם את היית מצטרפת לגל הנפלא שהיה פה השבוע, ואת כמובן יודעת שאין כזה דבר "בגידה". שני הפורומים הם שני חלקיו של אותו השלם, ויש כאן רבות הכותבות בפורומים נוספים. אין שום תחרות בינינו. לכל פורום יש המקום המיוחד שלו וכל אחד עונה על צורך אחר ושונה. אני מאחלת לך להיות הראשונה בגל החיובי הבא שיהיה כאן בקרוב. והלוואי שיתרוקן הפורום הזה מוותיקותיו, ויתמלא מחדש בייבוא טרי מפורום "הורים לאחר טיפולים" שיגיעו לכאן לצורך סיבוב ב' או ג'.

תודה!!!

אני כל כך מצטערת על השלילי!!!! הלוואי שגם את היית מצטרפת לגל הנפלא שהיה פה השבוע, ואת כמובן יודעת שאין כזה דבר "בגידה". שני הפורומים הם שני חלקיו של אותו השלם, ויש כאן רבות הכותבות בפורומים נוספים. אין שום תחרות בינינו. לכל פורום יש המקום המיוחד שלו וכל אחד עונה על צורך אחר ושונה. אני מאחלת לך להיות הראשונה בגל החיובי הבא שיהיה כאן בקרוב. והלוואי שיתרוקן הפורום הזה מוותיקותיו, ויתמלא מחדש בייבוא טרי מפורום "הורים לאחר טיפולים" שיגיעו לכאן לצורך סיבוב ב' או ג'.
תודה!!!
כמה שזה מחמם את הלב לקרוא את ההתיחסות שלכן. רציתי לכתוב שאין לכן מושג כמה זה עוזר לי, אבל כנראה שיש לכן... אוהבת אתכן. רוצה כבר להיות בהריון עם כולן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה