נעצרנו בגרין?

Thierry Henry

New member
נעצרנו בגרין?

אחריי בית חרושת של שמות ושחקנים מכבי בשבוע האחרון בשקט. הסערה הגיעה מכיוון מוני, אבל מאז גרין לא עלה שום שם חדש. סולומון ירד מהפרק ומכבי עדיין חסרה גארד זר. עתידו של פייזר לא כלכך ברור וגם אם כן, האם גרין זה המספר 5 שאנחנו באמת רוצים לעונה הבאה? ונניח וגרין אכן מספר 5 לעונה הבאה..האם חג'ג' יכול להיות רכז מוביל?

נמשל

New member
אני עדיין אופטימי

למרות שלאור השנה שעברה, צריכות כבר להבהב לנו עשרות נורות אדומות גם בשנה שעברה, היה ברור לכולם שמשהו בעייתי בבניית הקבוצה, יותר מידי שחקנים בעמדות 4 ו-5, ואין אף שחקן משמעותי בעמדה 3. בדיעבד התברר שזה עקב אכילס רציני. והעונה, למרות שהבניה טרם הסתיימה ואני לא ממהר לשפוט ומאמין שאפי יוכל להוציא הרבה יותר ממאמנים אחרים, יש הרבה סימני שאלה. חסר עדיין מספר 3 מוביל ולא נראה שיש כוונה להביא כזה. לבנות על וויליאמס וכספי שיחזיקו את העמדה, זו בעיה, ולבנות על טל שיחזור כמו שצריך, זה סיכון. בעמדת הגבוהים, הסימני שאלה סביב פייזר הם המשעותיים ביותר. האם יהיה פייזר שלפני הפציעה או שיקחו לו חודשים לחזור לעצמו ואחרי שהקבוצה תתגבש לא יתנו לו לשחק כמו שעשו לטל? הרי בסגל יש את גרין ואליהו, שהובטח להם ודאי שמעמדם יהיה רם ויזכו לדקות, ואת באטיסטה, וזאת מבלי לדבר על כנראה שני שחקנים בעמדות הפנים, מחליף למוריס שיחזיק את ההגנה ויחסום ומחליף לניקולה. אמנם לא בטוח שיגיע שחקן נוסף במקום ניקולה אבל איזו ברירה יש לאפי? אין לו מושג מה מצב הברך של פייזר ואיך יחזור. לסמוך על באטיסטה וגרין כסנטרים פותחים באירופה זה די בעייתי. בעמדות החוץ ההמתנה לסולומון מתישה. אבל אני לא רואה שמות טובים פנויים בשוק אז איזו ברירה יש? חג'ג' יהיה המחליף ואולי ישחק בחמישיה כרכז שני לצד סולומון/רכז זר בליגה. באירופה יפתח לדעתי טריי סימונס או טל בורשטיין, בהנחה שיהיה בכושר טוב. אני עדיין חושב שהיה צריך להביא שחקן בעמדה 3 מוביל, במקום ווליאמס, ולתת לכספי להיות מחליף ראשון שלו.

נמשל

New member
היום שחקן ששיחק בNBA לא אומר כלום

פעם בעיתונים היו סופרים כמה הופעות היו לכל שחקן, את ה0.3 נק' למשחק וה-8 דקות למשחק. היום, בעידן בו נואל "אמא, מה זה הדבר הכתום שאתם זורקים אלי" פליקס הוא שחקן NBA לשעבר, השמות לא אומרים הרבה.

יו45

New member
לא צריך להגזים

המשיח יבוא הרבה לפני שגרין וחג`ג` יהיו הסנטר והרכז (בהתאמה) הפותחים של מכבי. מה שכן מכבי בבעיה כרגע , מכיוון שהאופציות דלות , מה שמחזיר אותנו לבעיה הראשונית , השחרור של הלפרין וניקולה שדפק את בניית הסגל לעונה הקרובה.

למעלה