נערה בת 18 שנים בבקשה. אני צריכה המלצה מרופא נשים לנערה על ספקטרום. מקופת חולים מאוחדת. תודה!
פ פלורה13 New member 10/6/17 #1 נערה בת 18 שנים בבקשה. אני צריכה המלצה מרופא נשים לנערה על ספקטרום. מקופת חולים מאוחדת. תודה!
פ פלורה13 New member 10/6/17 #2 איזור מרכז האמת התורים כל כך רחוקים... שגם מהדרום או צפון אם אין ברירה. הייתי רוצה אישה. זה משנה? היא נערה, אז אני לא יודעת אם יתאים שלא יהיה רופא אישה.
איזור מרכז האמת התורים כל כך רחוקים... שגם מהדרום או צפון אם אין ברירה. הייתי רוצה אישה. זה משנה? היא נערה, אז אני לא יודעת אם יתאים שלא יהיה רופא אישה.
S schlomitsmile Member מנהל 10/6/17 #1 המלצה מא"סית צעירה אמנם מלפני כמה שנים, אבל זה לא מוריד מערך ההמלצה. יתכן שהרופאה מקבלת במקום אחר http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/612/126517918/תמיכה/אוטיזם_אספרגר_ו-PDD
המלצה מא"סית צעירה אמנם מלפני כמה שנים, אבל זה לא מוריד מערך ההמלצה. יתכן שהרופאה מקבלת במקום אחר http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/612/126517918/תמיכה/אוטיזם_אספרגר_ו-PDD