נערה נעצרה לאחר שליקקה גלידה והשיבה למדף

CANADA101010

New member
נערה נעצרה לאחר שליקקה גלידה והשיבה למדף

עד 20 שנות מאסר: נערה נעצרה לאחר שליקקה גלידה והשיבה למדף
סרטון ויראלי בו נראתה הנערה מלקקת גלידה ברשת וולמארט ומחזירה את האריזה הסעיר את טקסס כולה. המשטרה המקומית עצרה אותה בגין סיכון בריאות הציבור. יצרנית המוצר מיהרה להסירו מכל החנויות בעיר וציינה: "פגיעה במזון אינה בדיחה"
https://news.walla.co.il/item/3245804
מעניינות לא פחות התגובות

Gay Jstreet

New member
מה?... מוצר מזון של חברה אמריקאית

עם אריזה שמתאימה למדינת עולם שלישי
&nbsp

randomwinds

New member
רק בריאות

זה טוב ש Blue Bell מיהרו לאתר את החבילה הנגועה, כשהמניע העירקי שלהם הוא כמובן דאגה כנה לבריאות לקוחותיהם ולא חשש לפגיעה במכירות

אבל אפשר להבין את הצעירה הלקקנית - די בליק אחד מגלידה. לא צריך להגזים. חצי גלון פשוט הורס את הבריאות.

בהשוואה של הוונילה של Blue Bell (אם כי היא ליקקה Tin Roof) לזו של Ben & Jerry, נראה שהם קצת פחות מזיקים לבריאות - פחות שומן רווי וכולסטרול. אבל זה כניראה אשמת הביצים.

ד"א שניהם מכילים Guar Gums ושאר מסטיקים. לא שזה רע חו"ח. יתכן שזה מה שעונה על השאלה הזו בקשר למה שמסתתר בתוך ה Cupcakes

וכמובן, הגיע הזמן שהאריזה תהייה יותר עמידה לפתיחה אקראית. כמה לקקנים/יות לא העלו לרשת תעוד למעלליהם - אפשר רק לנחש

w in w in

New member
אם באוכל עוסקים אז יש לי שאלה.

האם בפלורידה באזור ווסט פאם ביץ יש מ'ום או סופרמרקט מוכר קבבים , אם כן אשמח לדעת באיזו רשת של סופרמרקטים, אשמח לתגובות.

debby12

New member
מנהל
אחרי ביקור בישראל

שבו נדמה שכולם מצפצפים על כל כלל וחוק, קל וחומר על ההשלכות של מה שהם עושים על בריאותם (הפיזית או הנפשית) של אחרים - הידיעה הזו היא כמים צוננים ביום קיץ חם בעיני.

דוגמא מהשבוע: בית מלון יקר בישראל, ארוחת בוקר. בופה ענק כמובן. אנשים ניגשים לשולחן הלחמים והלחמניות. לוקחים פרוסה אחר פרוסה ביד, ממששים/מעסים/מרחרחים אותה, ואז מחליטים שהיא לא מספיק טובה להם אז זורקים אותה חזרה לערימה וחוזרים על הפעולה עם פרוסה אחרת. שוב, ושוב ושוב.

מה אניגיד לכם? פעם ראשונה בחיים שבירכתי את מזלי הטוב על שזיכה אותי בצליאק

debby12

New member
מנהל
מלון הגושרים

הוא נקרא גושרים - מלון בטבע. הנה כאן:
https://www.hagoshrim-hotel.com/

אבל, למען ההוגנות, זו לא אשמתו של המלון אלא של האוכלוסיה השוהה בו.

אני עדיין מעבדת בראש את פרטי הביקור האחרון שלי בישראל (כמו בשיר "קטעי פסיפס מתוך תמונה שלמה"). אבל אחסוך מכם את התובנות הבלתי רגישות והשיפוטיות שלי, כמו גם את זמן המקלדת שלי.

Gay Jstreet

New member
אכן האוכלוסיה אוהבת למשש מזון

הישראלי לא יאהב שייקחו ממנו את זכות המישוש והבחירה

ואיך לדעתך הפרוסה הגיעה לשולחן?

נראה לך שהעובדים לבשו כפפות?
גם אייל שני, אולי השף הידוע ביותר בארץ, נוהג להכניס את הידיים לאוכל שהוא מכין - לפחות בטלוויזיה. תכלס, באמת מגעיל. אבל לא יודעת, אולי זה טוב למערכת החיסון
. בסך הכל תוחלת החיים בארץ די גבוהה...
לא יודעת אם פה סיפרתי איך רבתי פעם עם מישהו בסופר אחרי שהוא מישש חלה חלה, ולא יכולתי יותר לעמוד בזה.
ואתמול קנינו גלידה בגביע ממושש היטב על ידי העובד
...

danakama10

New member
מגיע לה עונש חמור

יחד עם זאת, האם זה שונה בהרבה ממה שהולך עם הרבה מוצרים אחרים? לא אחת ראיתי אנשים תוקעים ידיים ב- bins שיש שם דברים על משקל (אגוזים וכו'). אותם אנשים ברוב המקרים הם אנשים שנראים הומלסים מוזנחים, ורמת הנקיון שלהם נראתה לי מוטלת בספק גדול מאוד.
כך גם עם אנשים שפותחים אריזות של פירות (נניח רסבריז) ומזיזים וממששים.
ואני כבר לא מדברת על אנשים ששניה לפני שפתחו דלת של פריזר בסופר שמו את האצבעות בפה, באף, ואיפה לא.
בקיצור, כמו כל דבר בעולם, גם האוכל שלנו מלא בחיידקים של אנשים אחרים.

CANADA101010

New member
ללקק זה להשתין ממקפצה

רע נורא לא מצדיק רע אחר
ללקק זה להשתין ממקפצה
אתה יכול לקנות רק דברים סגורים
לפתוח וללקק דורש עונש

debby12

New member
מנהל
גם בעיני...

הומלסים שלוקחים נגיד שקדים או פיצוחים עם היד ממזנון פתוח, עושים זאת כי הם רעבים. לא הייתי שופטת אותם על זה.

הצעירה עם הליקוק גלידה עושה את זה בזדון. גם בעיני זה דורש עונש

danakama10

New member
אל דאגה, אני לא שופטת אותם

ברור שהומלסים רעבים אינם אחראים למעשיהם ולולא היו דוחפים ידיים מלוכלכות לאוכל הם היו מתים מחרפת רעב.
אני רק מציינת עובדה שהאוכל שאנחנו אוכלים מלא בחיידקים של אנשים אחרים. ובוודאי שליקוק הגלידה דורש עונש (אלא אם כן יתברר שהבחורה היא הומלסית).

vinney

Well-known member
לא הבנתי, למה להומלסים מותר ללקק גלידה בסופר?

דברים בתפזורת ברור שהם מלוכלכים, גם אם אף אחד לא נוגע בהם - יש מספיק זבל באוויר וצריך לשטוף פירות וירקות תמיד. אני מקווה שלימדו את זה בגן שלכן.
&nbsp
לפתוח אריזה סגורה וללקק? למה מי מת?

למעלה