נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

Klayhamn

New member
שדרן רדיו

שעליו מבוססת הדמות של "מומי" מארץ נהדרת

didush100

New member
זה לא מה ששאמרתי

אתה בחור חכם תפענח לבד ודרך אגב אני מקשיבה לאליקו אז תנוח

Klayhamn

New member
אז תסבירי, שאבין

למה אני צריך "לפענח"? תסבירי למה התכוונת... ואין לי בעיה עם זה שאת מקשיבה לאליקו, ולמה "תנוח"? תקפתי אותך? שאלתי אותך שאלה

didush100

New member
סבבה

אני הגבתי לנעה שאמרה שמי שמקשיב לוזה הקהל של אתי לא לך לא אמרתי שיש משהו רע בלהיות הקהל של אליקו מן הסתם כי גם אני מקשיבה לו.

Klayhamn

New member
אוקיי

אם לא אמרת שיש משהו רע בלהיות הקהל של אליקו - אז למה את חושבת שההערה של נעה היא גזענית ומכוערת?

didush100

New member
תקשיב

אם בכל הודעה אתה משחק לי אותה ראש קטן עדיף שלא תגיב לי בכלל כי זה מתיש אותי ואין לי כח לזה.

Klayhamn

New member
אני שואל שאלה

בשיא הרצינות. אני לא מוצא שום דבר מכוער או גזעני בשאלה/הערה של נעה, ולכן שאלתי אותך למה את חושבת כך. לא ברור לי למה את בוחרת להתנצח במקום לנהל שיחה. אם יש לך דעה, תביעי אותה. תסבירי את עצמך. תתתקשרי.

24שעות1

New member
היי יקירה - שמעת כמה מלכה יצאה קרן

היא זאת שניגשה לאיתן , ואמרה לו אני לוקחת צעד אחורה, לא רוצה להיות בסיאטואציה הזו. רוצה לשמור על כבודי. איך איפרה והכינה את אורטל לפגישה , עם כל הכאב שחשה בלילבה, פירגנה לה באמת. והכי הכי איך ישבה עם דניאל ליטפה אותה וניחמה אותה באמבטיה, ודניאל לא הפסיקה לקלל וללכלך על אורטל , וקרן שום מילה, רק מעודדת אותה לקום ולהתעשת ושהיא שם בשבילה. כמה אצילות כמה בגרות כמה גדלות רוח יש בבחורה הזו. להבדיל מדניאל שהפעם יצאה "זבלה" כשנכנסה לאיתן ושיחקה אותה מחוייכת ומבינה אותו וממש היא סובלת אתו ביחד, נשאלה על ידי איתן איך אתי וקרן עכשיו (בגלל הריב עם קרייזי) עיקמה לו את הפנים עליהם ומילמלה משהו משמיץ לגביהם כשרק רבע שעה קודם ישבו איתה עודדו אותה חיבקו אותה מאחלת לקרן גבר גבר עם לב רחב וחם כמו שהיא

didush100

New member
אחותי את פה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

את לא מבינה איך התגעגעתי אליך
ראיתי את קרן והיא יצאה מדהים!!!! פשוט מלכה שחבל על הזמן. מה את אומרת על ליהיא ובן?

24שעות1

New member
יקירה -תמיד תמיד אני על המשמר לאט ובטוח

כולם יבינו למי יש לב ענק חם בחורה יפה חיצונית ופנימית קרן ממש מלכה

למעלה