נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

שאפולי

New member
מצד אחד.

מצד שני- היא לא סוגר א הדלת ומראה לו עיניין בשליחות אנשים עם אינטרסים- את עושה טעות תשלמי את המחיר.

sivan513

New member
../images/Emo6.gif איויי קלטתם את החיבוק המאולץ?

אאוץ' זה כאב.

ליהי לא בענין של בן באמת,היא צריכה להתאמץ..

להיות בענין שלו,וגם קרן דחפה אותה הרבה אליו. אני זוכר שקרן שאלה אותה פעם עוד בשבועות הראשונים מה דעתה על בן והאם היא רואה משהו באפיק רומנטי איתו,היא ענתה ממש לא. כנראה שהיא התחילה לחשוב יותר על הפן המשחקי. מדברים הרבה על אורטל השחקנית,אבל גם לליהי לא חסר. ובקשר לאוירה בבית השעמם חזר עם המשעממים. איפה אורן? מתחבא כרגיל ולא נוכח,איפה יוני? חפירות לילה עם "יוני ביאס" ובן? כרגיל שתיקות מביכות,עוויות פרצופים מוזרות, ונעיצת מבטים מביכה. איפה הם ואיפה גב הזורם,השרמנטי ובעל הכריזמה,איפה קובי הערס החברותי שמרים את הבית בקולו,ואיפה נירו שביציאות שלו קורע את כל הבית. באסה באמת באסה,אבל בעיקר משעמם..זה רק ממחיש את פוטנצייאל התכנית ופאשלת הליהוק. והרווק? בשלו מתרחק משאר הבית וננעל באחוזה הפרטית שלו עם אחת מהמזדנבות הגולד דיגריות שלו. רק וודקה חסרה לו

Klayhamn

New member
זה באמת מה שאת חושבת?

את באמת לא חושבת שיש פה פשוט חוסר כימיה משווע?

KEEK

Member
זאת כימיה טובה?

אני אדבר עם הדלת שלי בחדר ויהיה יותר להט והתלהבות תראי מה קורה שם הם בכוח מחפשים נושאי שיחה זה מביך

KEEK

Member
נו באמת עדי הוא עוד שניה לוקח את הבקבוק בירה

ומקריא לה את הרכיבים. איזה כימיה את רואה.. הם בקושי מדברים

didush100

New member
הוא דווקא היה ממש חמוד איתה וסבלני

אהבתי את הגישה שלו למרות שהוא חפר קצת יותר מדי

Klayhamn

New member
תני לי דוגמא

לאינדיקציה שיש לך לכך שהכימיה ביניהם טובה

didush100

New member
אין מה לתת דוגמאות

זה משהו שרואים וזהו. אני בטוחה שיהיה בניהם משהו

Klayhamn

New member
זה שיהיה זה לא אומר...

הנה גם בין איתן ואורטל יש משהו לדעתך אורטל רוצה את הכסף או באמת מעוניינת באיתן? ותשמעי, יש פה כמה אנשים שונים (4~5) שחשים שאין שם שום כימיה -- לדעתך זה במקרה?

didush100

New member
בסדר אתה לא תאמין לשום דבר שקשור

בקרן אתי וליהיא ולא תפרגן לשניה אז זה לא מפתיע בכלל

Klayhamn

New member
דווקא לא

אני באמת מנסה להיות אובייקטיבי. אין לי בעיה להגיד שגם באתי, קרן וליהי יש דברים טובים, אבל הרוע שיש בקרן ואתי לדעתי עולה בכמה רמות על כל דבר שנמצא שם וזה -- כלומר - העניין עם ליהי ובן - בכלל לא קשור אני מחווה את דעתי רק לגבי האינטראקציה בינה ובינו, בלי שום קשר בכלל לדינמיקה בין הבנות ואני אומר לך ---- אני רואה שם חוסר כימיה מוחלט

didush100

New member
חחחח מצטערת לא השתכנעתי

לגבי כימיה בין ליהיא לבן ימים יגידו.

למעלה