נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

Klayhamn

New member
הנה תסתכלי

כל שניה עולה המילה "מבוכה", המילה "חפירה", 1001 שתיקות מביכות... זו לא דוגמא ל-"כימיה טובה"

didush100

New member
יכול להיות ימים יגידו

רוב הסיכויים שלא תשתכנע אבל נחיה ונראה

Klayhamn

New member
ברור שלא

כי הרי ברור גם לי וגם לך שליהי לא תגיע לגמר אז סביר להניח שלא נדע, ואפילו בראיון שאחרי התוכנית ליהי לא תודה בפני המצלמות שהיא בעצם לא מעוניינת בו, כדי לא להוציא אותו "פאתטי"

sivan513

New member
מה???

את רצינית שאת לא רואה שהיא ל-א רוצה אותו? ההוכחה הכי חדה לכך זה החיבוק שהיה להם לפני כמה ימים, וראו כמה הוא מעורר בה סלידה...

sivan513

New member
מה???

את רצינית שאת לא רואה שהיא ל-א רוצה אותו? ההוכחה הכי חדה לכך זה החיבוק שהיה להם לפני כמה ימים, וראו כמה הוא מעורר בה סלידה...

Klayhamn

New member
מה???

הם אומרים בערך 3 מילים בדקה, איזו כימיה טובה? מדברים כל הזמן "מסביב", לא ממש נכנסים לשום נושא, אין שום זרימה בשיחה, לא מדברים על החיים, על דברים אישיים --- סתם ממלמלים על אירועי הימים האחרונים, לא אומרים שום דבר חשוב או מעניין: "איך היה, בסדר?" "כן היה כיף".... זה כימיה?

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif יוני ממהר למצוא עמדה ומתחיל לחפור

עמדה: ספה קהל: אתי נושא: המשחק זמן מוערך לסיום: 2:40 לפנות בוקר האזנה נעימה

KEEK

Member
אני לא יודע מה כבר עדיף

לשמור את בן וליהי מחפשים בכוח נושאי שיחה או לשמוע את חפירות הבלוטה נראה לי שעדיף ללכת לישון..

KEEK

Member
יוני פורק את הכל מול אתי

לדעתי זה בא בגלל מה שקרה מקודם עם הבנים איתן עקץ אותו שהפריע לו שהוא חיבק את דניאל ובן חיזק את איתן ואמר לו שזה לא דבר שחבר עושה ויוני היה במגננה מול שלושתם והיה קצת עצבני והנה עכשיו הוא בא לאתי ואומר לה שהחברות היחידה שיש בבית הזה זה בינו לבינה. אין לי ספק שהוא מאוכזב ועצבני על הבנים

dindan84

New member
שמעתם מה אתי פלטה?השתיקו אותה

אמרה ליוני שקרן הרה יותר טובה....מזו ששוכבת לו בחדר שיש לה בעיה של שתיה וצלקות מ.... ניתוק

למעלה