נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

sivan513

New member
בואנה איזה חוצפנית

היא ממש מוציאה שם רע לאנשים שם ענת בולימית, לדניאל יש בעיות שתייה, לירון בן אדם לא בריא ולוקחת כדורים, לאורטל יש התקפי זעם והיא צריכה לקחת כדורים.. אפשר לתבוע אותה על הוצאה דיבה

didush100

New member
הוא לא אמר את זה

הוא אמר לה היחידה שאני אחבר כאן זאת את. הוא אמר שנמאס לו ממניפולציות ואסטרטגיות ושהיום הוא הבין את המשחק. לדעתי הוא חטף קריזה על דני כי הבין שהשתמשה בו להתקרב לאיתן

KEEK

Member
הוא לא סתם פותח את הלב מול אתי ככה

את כנראה לא ראית את השיחה שהיתה לו עם הבנים הוא היה בסיטואציה לא נוחה והרגיש נתקף זה היה ברור וגם איתן בעצמו אמר לו שאין צורך שיתעצבן אבל הוא התרגז ולא אהב את המיני עליהום שעשו לו פתאום הוא בא לאתי ואומר לה שהחברות היחידה שיש לו בבית זה איתה? רק לפני מס' ימים הוא אמר לבנים שנמאס לו מאתי ושהיא מנשקת אותו כל רגע ואומרת לו מה לעשות, ושהוא מתכוון לחתוך ולהרגיע. עכשיו הוא אומר שהיא החברה האמיתית שיש לו בבית. איפה הבנים בדיוק במשוואה הזאת?! רואים שהוא פגוע ומרגיש אכזבה מצד הגברים. אז נשארה לו אתי...

didush100

New member
ראיתי את השיחה עם הבנים

אבל קטעו אותה לפני שהיא נגמרה ונראה לי שהיה עוד קטע שלא ראינו הוא לא אמר לה שהיא החברה האמיתית נו באמת הוא לא פסל את החברות איתם הוא פשוט נראה פגוע ומאוכזב ממשהו פשוט לא הבנתי מה.

dindan84

New member
יוני לגמרי מרגיש דפוק.מהתכנית ומהחברים הטובים

לא מפסיקים לרדת עליו הוא חופר-זה נכון הוא מחבק ומנשק - גם נכון אבל זה יוני ולפעמים זה קסום אני רק לא מבינה למה הוא שופך את הלב אצל המגעולה הזו

billc

New member
לדעתי איתן אמר את זה בקטנה

רק כידי להראות את הצד של דניאל בן זה שניפח את זה לגבהים סתם אי הבנה מטומטמת

KEEK

Member
נכון, בן האשם העיקרי

בן עשה מזה אישיו מיותר נו מה.. טמבל..

didush100

New member
היא נדבקת אליו יותר מדי כדי לקבל מידע

על איתן וכדי להתקרב אליו אבל אני לא בטוחה זאת רק השערה

sivan513

New member
יש לו באמת אישיו עמוק עם איתן

קשה לו לקבל ביקורת מעניין אם יהיה בינהם פיצוץ, למרות שקשה לי להאמין...

Klayhamn

New member
היה כבר "כמעט-פיצוץ"

לדעתי יהיה בחודשיים הבאים לפחות פיצוץ גדול אחד לא מבין איך איתן הביא בכלל את הבן אדם הזה בתור "חבר" לוילה...

KEEK

Member
הם חברים מאוד טובים שהם לא חיים ביחד

אתה יכול להיות החבר הכי טוב של מישהו אבל לא תסבול אותו שיהפוך לשותף שלך לדעתי זה המקרה של איתן ויוני. איתן הוא בנאדם קשה, צריך להיות בעל אופי מסויים כדי להתחבר לאחד כזה. הוא יהיר וחש את עצמו ברמות דוחות, ולדעתי רק אנשים עם רגשי נחיתות יכולים להיות לצד אחד כזה. ולכן הוא מסתדר נהדר עם אורן ובן. בן טמבל לחלוטין, ואורן למלמ רציני. אפשר לראות את זה במקרה אורטל, שאיתן ויתר לו עליה, ואז לקח אותה בחזרה בלי לחשבן לו בכלל. רק אחד כמו אורן יחליק על זה. גבר אמיתי לא יקבל התנהגות כזאת מחבר. הוא אשכרה כתב על המצח של אורן "ברירת מחדל". אם איתן לא רוצה את אורטל, אורן יכול לקחת. ואם איתן יתחרט מתי שבא לו, הוא יקח אותה בחזרה. יוני שונה מאוד מאורן ובן, הוא גבר מלא בביטחון ולהיות תחת הצל של אחד כמו איתן לא בא אצלו בחשבון. שהם חברים שמתראים אחת לשבוע זה עובד שהם הופכים לשותפים ויוני רק על תקן "עוזר", זה כבר מתכון לפיצוץ.

Klayhamn

New member
מסכים

אבל אני לא בטוח מי מהם צודק/טועה בקטע הזה... יש מצב ששניהם טועים

למעלה