נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

KEEK

Member
דווקא בעניין הזה אני יכול להבין את יוני

הוד רוממותו איתן אומר משהו ו-2 היס מנים שלו, אורן ובן, ישר קופצים להגנתו. היה שקוף שיוני התרגז מזה כי ניסו להוציא אותו שלא בצדק.. וזה מתסכל להיות חבר של אחד כמו איתן שחושב שהכל שלו והכל סובב סביבו. אני בטוח שהם חברים טובים כי הם מתראים לעיתים רחוקות שאתה גר עם אחד כזה קשה להיות כל הזמן תחת הצל שלו אני לא באמת חושב שיש מצד יוני פרגון מכל הלב לאיתן.

dindan84

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי.איתן צנון ויוני טיפוס רגשי

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אבל התגובה שלו בכל זאת קצת מוגזמת... אם הוא היה מתגונן פחות, ומנפנף את זה ב-"יאללה יאללה נו באמת.. וכו'" יש מצב שזה היה מוחלק...

sivan513

New member
אתה חושב שהם לא צדקו?

איזה חבר נמרח על מישהי שאתה מעוניין בה, הם צודקים זה לגמרי מביא לטרנאוף דווקא אני לא רואה באיתן סוג של אחד שמתנשא מעל חבריו, ההפך הם נראים מאד חשובים לו הבעיה ביוני כמו שאתה כתבת שאין לו פרגון שלם לאיתן ולדעתי גם קשה לו לקבל ביקורת

KEEK

Member
הכל עניין של דרך

יוני לא צריך לחבק את דניאל, אין בזה ספק. אבל זה משחק, וזה מבלבל. הוא רואה את איתן נמרח על 3 בנות בו זמנית, הוא לא באמת חושב שדניאל "בת זוג" שלו. אני בטוח שאם זה היה מחוץ למשחק החיבוק הזה לא היה קורה. בכל מקרה, גם אם יוני טעה, יש דרך להעביר מסרים. איתן, אם היה מספיק גבר שמכבד את יוני, היה לוקח אותו לפינה וסוג איתו את העניין ב-4 עיניים. ככה אני הייתי עושה במקומו. אבל איתן פתח את זה מול כל החבר'ה, וכל ה-3 היו עליו. זאת סיטואציה לא נעימה להיות בה, ויוני הרגיש מותקף והגיב בהתאם. יש דרך להעביר מסרים אבל איתן אפילו את החברים שלו לא מכבד..

Klayhamn

New member
נו ומה תגיד על זה ש...

הוא רץ ומספר את זה לבחורה הכי רכלנית בבית? אתה רואה הרי למה זה גורם...

KEEK

Member
הוא חיפש מישהי לפרוק אצלה

ואתי לדעתו הבחורה הכי נכונה. אבל הוא לא היחיד שנופל למלכודת אתי, חצי מהבית נופלים לזה.. והנה ראית את התגובה שלו לבן? הוא מאוד עצבני עליו וכנראה על כל הבנים.

Klayhamn

New member
כן אבל

אני חושב שהוא מנפח את זה בצורה לא סבירה יכול להיות שהוא צודק (בין אם חלקית או באופן מלא) - אבל לדעתי זה עדיין לא מצדיק שבירת כלים כזו... בכל זאת, אפשר לחשוב עכשיו איילת וענבר רבות זה פשוט מדהים - הבנים חזרו ובמקום שעמום וחפירות, יש רק עוד יותר סכסוכים ומתח...

sivan513

New member
אני דיי בטוחה

שגם אם הוא היה מדבר איתו על זה לבד, יוני עדיין היה מגיב כמו שהוא הגיב אפשר להגיד על איתן שהוא צנון ויבש וקר, ולא מתייחס לחלק מהבנות (אלו שהוא לא מעוניין בהן-בטח לא רוצה להשלות אותן..) אבל הוא כן מכבד את החברים שלו, ורואים את זה, רואים שאכפת לו מהם לדעתי ליוני פשוט קשה לקבל את העובדה שהתוכנית סביב איתן, ואולי הוא מרגיש שאיתן יותר "מוצלח" ממנו או וואטאבר, ולכן כל פעם שאיתן מעיר לו על משהו, הוא נפגע מזה.

KEEK

Member
הוא נפגע בעיקר מבן

ובצדק. איתן עוד דיבר על זה בקטנה בן היה זה שפצח במונולוג מרגיז

Klayhamn

New member
נכון, אם חושבים על זה

אז בן דיבר בחוסר רגישות על מה "הוא" (בן) עושה בחייו הפרטיים, מלשון: "כיצד ראוי לנהוג", בקטע קצת פאסיבי-אגרסיבי של לדבר "ליד" ולא להגיד לא ישירות... במקום להגיד: "עזוב יוני, תעשה X / אל תעשה Y"... הוא אמר : "בחיים שלי, אני בחיים לא עושה Z...." עכשיו הוא מזיין את השכל שאם מישהו נוגע בחברה שלו הוא מתעצבן אבל לא בקטע של קנאות , אלא בקטע של אגו.. (מה?!)

KEEK

Member
כן אבל הוא מדבר שטויות

מצד אחד הוא אומר שהוא לא רוצה בחורות שכל היום מנשקות ונדבקות לגברים, מצד שני ליהי בדיוק הבחורה הזאת. אז או שהוא טמבל, או שהוא טמבל.

Klayhamn

New member
נכון

לא ברור לי אגב מה בדיוק הניע אותו לזיין את השכל כל כך הרבה דווקא בנושא הזה... זה הרי אפילו לא חשוב לו במיוחד (או לא אמור להיות חשוב לו), בטח לא בקונטקסט הנוכחי או בסיטואציה הנוכחית....

dindan84

New member
זה אחרי שבן ירד עליו לפני שבוע שהוא חופר

ובגללו לא יכול להכיר את הבנות בשיחת הלילה ההיא..לא נותן להן להתבטא ורק מדבר ומדבר על עצמו

dindan84

New member
בשבע השני בערך.ישבו בלילה בחצר בן ליהי קרן

ויוני יוני לא סתם את הפה לרגע.היה לילה מאוחר. בן התחיל להתחמם לכיוון ליהי לגמרי בהתחלה.רצה לשמוע אותה קצת ואח"כ ירד על יוני שהוא חופר ולא נותן לבנות להתבטא כדי להכיר אותן קצת יוני כבר אז נפגע - ולא הפנים היום זה שיא חדש

Klayhamn

New member
תודה!

אבל זה נכון... בעצם ככל שעובר הזמן מתחוור לי שיוני הוא סוג של אתי בגרסה גברית

sivan513

New member
אמאלה לקרן יש פרצופים...../images/Emo12.gif

אללה יסטור הסנדק קטן לידה

למעלה