נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

NevaEva

New member
איתן נראה ממש טוב עם משקפיים! ../images/Emo12.gif

כשהוא חזר מהדייט עם אורטל.. אפילו מהפנט כזה ביופי. חבל שהאישיות שלו כל כך הורסת..
אפילו היה שוט קצר שלו עם תחתונים..

KEEK

Member
אין ספק שהוא גבר נאה

אפילו אני יכול להעיד על זה. הבעיה היא שזה מתחיל ביופי שלו, ונגמר ביופי שלו. אין שום דבר מעבר....

Klayhamn

New member
תגיד

גם לך הקול/סגנון הדיבור של דניאל כבר צורם באוזן? משהו בקול המתנדנד והמשתפך שלה מתחיל להוציא אותי מדעתי

KEEK

Member
דניאל ממש אכזבה בעיני

עד לפני כמה ימים ממש הייתי בעדה וחשבתי שהיא מתנהלת יפה יחסית למצב. בימים האחרונים היא פשוט מגעילה אותי הקול המרגיז שלה זה הדבר הכי פחות בעייתי ההתנהגות המתרפסת שלה משגעת אותי..

dindan84

New member
רק הקול? הכי נורא שהיא מדברת תוך כדי בליסה

הסופגניות מתנפחות לה עוד יותר והפה מקבל עיוות מוזר

didush100

New member
מתפתח ריב בגיזרת ה"טובות"

וכמובן שמצנזרים אותו כי ה"טובות" לא רבות הן מדברות

KEEK

Member
זה ממש לא ריב, סך הכל אי הבנה וזה לגיטימי.

שימי לב מה ההבדל בין חברות הזבל, לבין הצד האיכותי. שקרן ליהי ואתי רבות כל הבית צרחות וקללות. ושיש אי הבנה בין ענבר איילת וענת תראי איך הן מסדרות את הדברים בנועם ובשקט. הכל על בסיס כבוד. כאן אין משפטי אתי "אני אעשה לך סרטן" "לא כדאי לך להתעסק איתי". ככה עדי, מתנהגים בני אדם. החיות אתי קרן וליהי יכולות ללמוד מהן הרבה.

KEEK

Member
משהו כזה.. אמרה לקרן

"אני אעשה לדניאל סרטן" לא זוכר מילה במילה אבל זה הסגנון

Klayhamn

New member
ציטוט מדוייק (כמעט)

היא אמרה: "היא עוד תחטוף סרטן מרוב קנאה" (או משהו מאוד דומה)

24שעות1

New member
החבורה הטובה מתפרקת - ענת מנצחת על הפירוק

ענת בסשן של ריכולים על איילת - פתאום הצמיחה קרניים הענת הזאת. ענבר - נפל לה האסימון שהיא נבלעה בבית בגלל איילת . ונהפכה לצל של איילת. ענבר - גם דניאל וגם איילת באו אלי בהצעה נשמור עליך מהדחה. הגישה השחצנית והיהירה הזאת שלהם - לא באה לה בטוב.

למעלה