נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

didush100

New member
אנשים כאן אובססיביים אליה

לאתי ולליהיא. אני יודעת שאת לא מתלהב מאתי אבל עדיין הראיה לגביהן ממש לא אובייקטיבית

noaxxx

New member
למה מכוער? הוא משדר רק מוזיקה ים תיכונית חדשה

ורק מי ששומע את סגנון המוזיקה הזה מכיר אותו... אני באופן אישי התוודעתי אליו רק כשהוא הסתבך בחקירות על אי תשלום תמלוגים ואמרו עליו שהוא שולט בקריירות ומחליט מי יתפרסם ומי לא. שום דבר גזעני לא היה כאן

didush100

New member
מה הכוונה בקהל של אתי?

אולי תסבירי לי? הרי הקהל שלה ברברי צבוע גס אגרסיבי שכחתי משהו?

noaxxx

New member
מסבירה....

כשאמרתי הקהל של אתי, התכוונתי, שזה קהל ששומע את סגנון המוזיקה הספציפי שהוא משמיע, שגם אתי נמנית עליו. כל מה שאת כתבת- ברברי צבוע גס אגרסיבי (שאגב, ממש מתאר את אתי במדוייק), ממש לא עבר לי בראש ולא הייתי עושה כזו הכללה מטופשת מאחר ואני נגד הכללות באופן נמרץ. אם היית מכירה אותי, היית יודעת שמוזיקה זה אחד התחביבים הכי גדולים שלי ואני יודעת לכבד כל סגנון ועוד יותר מזה, אנשים שאוהבים מוזיקה, לא משנה איזה סגנון. מצטערת אם פגעתי בך או במישהו אחר, זו היתה אמירה תמימה, ומי שנפגע, שיבדוק עם עצמו למה.

didush100

New member
לידיעתך

אני שומעת את כל סוגי המוזיקה קלאסי פופ ים תיכוני רוק ואני גם שומעת את אליקו. לעשות הכללה מכל סוג שהוא זה לא לעניין. לא נפגעתי אני רק אומרת שזה לא נשמע טוב בכלל

didush100

New member
וואו איזה משימה חשאית../images/Emo269.gif

לא זה לא להאמין מה זה החרטה הזה? מישהו צוחק עלינו? מה נסגר עם ההפקה המוזרה הזאת???

Klayhamn

New member
זו בדיוק המשימה

שאנשים פה חשבו שתהיה... אז אפשר לפרגן למי שניחש נכון

didush100

New member
נכון אבל עדיין מה זה החרטה הזה?

הם גם יכלו לבחור אותן בשעה. סתם מכרו לנו לוקש

Klayhamn

New member
לא הוציאו אותם רק בשביל המשימה

הוציאו אותם כנראה בשביל אחת או יותר מהאופציות הבאות: 1. לבדוק איך התוכנית מתנהלת בלעדיהם 2. ליצור דינימיקה חדשה בבית - גם אם לזמן קצר 3. להביא רייטינג בגלל הכנסת הסלבז 4. לאסוף מידע או להשפיע באופן ספציפי כלשהו על ההתנהלות בוילה ואולי דברים נוספים שאנחנו לא חושבים עליהם עדיין...

noaxxx

New member
כל התשובות נכונות../images/Emo127.gif ו.. 5. בפנים...

5. להבליט בנות שבדר"כ נעלמות ברקע

למעלה