בן אמר שהוא לא יחבק את ליהי
D didush100 New member 29/7/11 #97 כן לדני קרן ואורטל לדעתי יש לו רגש מינימלי ביותר הוא כ"כ מרוכז בעצמו שזה ממש מגעיל כבר
K KEEK Member 29/7/11 #101 ושוב איתן מסמס לדניאל והיא ישר באה אחרי שבכתה שעה בשירותים שתכעס עליו אין לה טיפת פאסון מביכה את עצמה
ושוב איתן מסמס לדניאל והיא ישר באה אחרי שבכתה שעה בשירותים שתכעס עליו אין לה טיפת פאסון מביכה את עצמה
K Klayhamn New member 29/7/11 #105 אני חושב ש.. היא זו שיזמה את זה קשה לי להאמין שפתאום הוא החליט לקרוא לה באמצע הפרלמאיתן
K KEEK Member 29/7/11 #114 אכן סחטה ממנו חסינות והוא ממש טיפש שהוא עדיין לא קולט שהיא מתייחסת אליו רק בכלל הכוח שיש לו.
S sivan513 New member 29/7/11 #119 ../images/Emo45.gifממש כל השפת גוף שלה משדרת "לאאאאאאאאאא" עלאק "מלא בחורות אמרו לי שהתגעגעו וחלקן שלחו לי סמס, חוץ ממך" , והוא בכלל אמר לבנים שרק דניאל שלחה לו סמס
../images/Emo45.gifממש כל השפת גוף שלה משדרת "לאאאאאאאאאא" עלאק "מלא בחורות אמרו לי שהתגעגעו וחלקן שלחו לי סמס, חוץ ממך" , והוא בכלל אמר לבנים שרק דניאל שלחה לו סמס
K Klayhamn New member 29/7/11 #122 איך לעזאזל הוא לא קולט את הרמז? הבן אדם הזה הוא כל כך עדי בגרסה גברית נוקשה, בלתי-נלאה, חסר כישורים חברתיים ואו...
איך לעזאזל הוא לא קולט את הרמז? הבן אדם הזה הוא כל כך עדי בגרסה גברית נוקשה, בלתי-נלאה, חסר כישורים חברתיים ואו...