נערות הליווי של איתן חזרו כמה חבלל

didush100

New member
היא אמרה מקודם שהיא

מפחדת להתחיל משהו וללכת משם ואפשר להבין אותה. היא אמרה שיש לו רגשות מעורבים בקשר אליו ושהיא מפחדת להיקשר אליו ולצאת.

Klayhamn

New member
עזבי מקודם

שאלתי על משפט ספציפי... למה לדעתך היא אמרה לו שאם היא לא תודח, הוא ידע ?

didush100

New member
לזה בדיוק התכוונתי כשמרתי

שאתה מתיש!!! עניתי לך פעם אחת אם לא הבנת או אם אתה לא מסכים סבבה

Klayhamn

New member
אבל את לא ענית

אמרתי לי מה קרה מקודם, לא הסברת כיצד זה קשור למשפט הספציפי הזה... וצר לי שאת חשה שאני "מתיש", אבל אני שואל אותך A ואת עונה לי על B, איך אפשר לנהל ככה שיחה?

didush100

New member
כי

אין לי כח להביא לכל דבר הוכחות חבל אתה דווקא נראה לי סבבה אפילו שאנחנו לא מסכימים בכלום אבל ההקטנת ראש הזאת מחרפנת אותי.

Klayhamn

New member
זה לא הקטנת ראש

אני פשוט אוהב לדון בדברים בצורה רצינית, אני לא יכול שאנשים סתם זורקים דברים לאוויר אם לא בא לך לדון ולהתעמק - סבבה - אין לי בעיה אבל אי אפשר לנהל שיחה כשכל אחד סתם זורק: "אני חושב ש-X, כי ככה" הנימוק שכביכול סיפקת, בכלל לא מסביר את המשפט, אלא אולי מסביר את המניעים שליהי דיברה עליהם קודם עם אנשים אחרים זה לא עניין של "הוכחות" זה עניין של לדבר על דברים באופן שמסביר את הדעות שלך כך שגם אנשים אחרים (שהם לא את) יוכלו להבין מאיפה הן מגיעות

didush100

New member
מצטערת

לטעמי אני די ברורה ברוב המקרים לפחות כנראה אנחנו פשוט לא באותו הראש.

24שעות1

New member
דידושי - אנא אל תבזבזי את האנרגיות שלך

תשארי רק עם מי שמעניק לך אנרגיות חיוביות

didush100

New member
בעיניי הם ממש חמודים ביחד

ובן אחלה איתה הוא ממש מפתיע לטובה

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ו-WOW הדבר הכי מביך בעולם ../images/Emo240.gif

בן הזה פשוט בלתי נלאה.... בן: נו אז איזה מחשבות חשבת? ליהי: מחשבות בן: איזה? ליהי: מחשבות שלי עם עצמי בן: אבל איזה מחשבות? ליהי: אני לא יכולה לספר כרגע בן: לא יכולה לספר מה? ליהי: את המחשבות בן: מה הן המחשבות? ליהי: אני לא יכולה לספר כרגע את המחשבות בן: למה לא? ליהי: כי זה לא מתאים לי כרגע בן: מה הבעיה עם כרגע? ליהי: כרגע זה לא הזמן המתאים בן: אז מתי הזמן המתאים? ליהי: אם לא אודח אני אספר לך בן: לא, את תספרי לי עכשיו ליהי: לא אני לא בן: למה? ליהי : יש לי בעיה קצת לחשוף בן: למה ? ליהי: כי ככה, קשה לי בן: למה קשה לך? .... וכך AD INFINITUM

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif......./images/Emo124.gifנמאס משניהם

למעלה