נערת הקאבר גירל השבועית של עונה 7

נערת הקאבר גירל השבועית של עונה 7

פעם פתחתי על זה הודעה, אבל היו בה ספויילרים גם על 7 וגם על 8. אז עכשיו אפשר כבר לגלות מה זה בעצם נערת הקאבר גירל השבועית.
מידי עונה, מאז השלישית, אחת לשבוע הצופיים האמריקאים בוחרים את הפייבוריטית שלהם וה"זוכה" מקבלת ראיונות, פרסום באתר החברה, מדברים עליה ובאופן כללי, נערת הקאבר גירל השבועית היא רמז לפייבוריטית. אולי לא תאמינו, אבל בעונה 4, נאימה עשתה שיא שנחשב לשיא הכי ענק מבין כל העונות עד כה, כאשר זכתה 10 שבועות (מתוך 11 פרקים לבחירה בסך הכל) בנערת הקאבר גירל השבועית. וזה מופנה אלייך עומרי - למרות שניקול זכתה בעונה 5, היא מעולם לא נבחרה באף פרק בתור פייבוריטית, אלא דווקא ניק שמחזיקה ב- 6 זכיות. ומה קורה בעונה 7? עד עכשיו... אנצ'ל - פרקים 3-4 [2] אייג'יי - פרקים 5-6 [2 - בפרק שבו הודחה הקהל בחרה בה למרות זאת] קארידי - בפרק שעבר.

אההה עכשיו הכל מובן../images/Emo6.gif

כשראיתי את עונה 7 ביוטיוב בכל סוף פרק הראו את אחת המתמודדות ומשהו על קאבר גריל ולא הבנתי מה זה... עכשיו הבנתי
10 שבועות מתוך 11?
נאימה
יש לך נתונים גם על שאר העונות?

כן - 3, 5, 6../images/Emo26.gif

עונה 3 אווה דיווה - 4 פעמים יה-יה - פעמיים טוקרה - 3 פעמים עונה 5 ניק - 6 פעמים ליסה - פעם ברי - פעמיים עונה 6 ננה - 3 פעמים דניאל - פעמיים ג'ואני - פעמיים

mikmikonet

New member
ברי? ../images/Emo6.gif

בדיוק רציתי לשאול מה לגבי עונה 6
תודה על המידע! חבל שבישראל אחרי פרקים לא מראים את זה...

JoNy Boi

New member
פחחחח

ננה?? יותר מדניאל וג'ואני??? פחח הייתה מתה להגיע לרמה שלהן!! נאימה??? היא פשוט מכוערת בטירוף! למה שהצופים יבחרו בה כל העונה?? ולגבי ניקול? עדיף לא להגיב!

LLLLLOLLL כללל מייילההה חוץץץץ מממ

זהה שג'ואניייייייייי ברמההה שללל ננהההההה ולרמהההה שלל דניאלללללללל אפחתת לאא תגיעע איייייייייי פעםםם++ניקולללללללללייי @@@

Nataly B

New member
נאימה ../images/Emo99.gif

ידעתי שאני לא היחידה בעולם שאוהבת אותה :)

JoNy Boi

New member
../images/Emo99.gifניקול../images/Emo99.gif

נזכרתי בתמונה הזאת שהייתה בתחילת התכנית איזה תמונה מהממת

למעלה