נערת ליווי

מיטללל

New member
נערת ליווי

איזה מקצוע לא הייתם מוכנים שיהיה לבן זוג שלכם? איזה מקצוע מושך אותכם?

pain is MY love

New member
חחחח אחלה כותרת

האמת היא שאני מאמינה בזה שכל עבודה מכבדת את בעליה... אבל אם כבר אז לא הייתי מוכנה שחבר שלי יהיה איזה סוג של ג'יגלו וימכור את הגוף שלו לבחורות אחרות... ומבחינת המקצוע שמושך אותי... נו באמת... יש מישהו בפורום שלא מכיר את החיבה ה"קטנה" שלי לשחקני כדורגל מקצועיים?...

twigy

New member
לא הייתי מסוגל להשלים עם מצב

שבו חברה שלי תעבוד במקדונלדס. כמה נמוך אפשר לרדת ?

Angel crying

New member
רוב האנשים

בטח יענו משהו בסגנון נערת ליווי או חשפן או מלצרית באיזה באר מפוקפק... אבל מה עם למשל אנשים שממש מצליחים ובקושי יש להם זמן לנהל מערכת יחסים? כאלה שעובדים במשמרות? ישנים ביום ערים בלילה?

dod_basim

New member
אומנם

זה עדיין לא באר מפוקפק... אבל כן עובד במשמרות ווואלה אני ער בלילה ובחלק מהיום... רגע רגע רגע לא יכול להיות שבכלל זה אין לי מישהי.... באסים חושב מחדש!

Cobe Anan

New member
זה לא בגלל זה...!

זה רק בגלל שתחתוני המזל שלך אינם עדיין!

liontamer

New member
../images/Emo45.gif דיי לינשופיות!!!

אני לא בטוח עד כמה זה באמת יהיה אצלי קריטריון, באם לצאת אם בחורה או לא... אבל עדיין, זה אכן מקשה בטירוף. מה לעשות, אלה החיים, ובמצב היום, אין יותר מדי אופציות לבחירת מקום עבודה, לפחות לא בשלב הראשוני שאתה נמצא בו אחרי 3 שנים של פודרה, וקרינה... לאון יוחזרו תום וג'רי ליואש פראש!

בשלולית

New member
אווץ'

אני עובדת בבורגר קינג... וכן אני יודעת שעבר הרבה זמן מאז שפתחתם את השיחה הזאת, אבל לא נכנסתי הרבה זמן. עדיף מאוחר מאשר מעולם לא...

שרימפי

New member
אני לא יודע אם לא הייתי מוכן אבל

נראה לי מאוד לא אטרקטיבי לצאת עם: א.שוטף גופות ב.זונה. לגבי משהו שעושה לי את זה: א.אנשים שלומדים רפואה או להיות אח/אחות. ב.רייקיסטים ומטפלים אלטרנטיבים, יש בהם אנשים עם סקס אפיל נוטף ברמות מטורפות.

Cobe Anan

New member
מיטל, קודם תשיגי אישור עבודה...

כל מה שקשור בסקס או עירום (פעם גיליתי שהחברה שהיתה לי באותו זמן היתה בעברה `רקדנית אקזוטית`.. יופי.) אני גם לא אקבל התעסקות עם משהו שמנוגד לעקרונות שלי, כמו להרוויח מהתעללות בבעלי חיים, סחר בבשר או בטבק, ועבודה שיש בה אפילו שמץ של חוסר יושר (למשל- מוכרת בקסטרו).

Blonde Devil

New member
אמממ....

מה רע בחשפנית? חשפנות זה אומנות! ואין בזה שום דבר רע... הייתי בת לצאת עם בחורה שהיא חשפנית!

ScorpioID

New member
לא הייתי מוכן שהיא תהיה...

זונה. חשפנית כבר אין לי בעיה. אולי הייתי נהנה מזה שאלפי גברים ברחבי ישראל חושבים מחשבות זימה על החברה שלי. הכי מושך אותי זה משהו סמכותי. אולי שוטרת או קצינה בכירה. שלא תהיה סתם סגמ"ת. אבל אני מוכן להתפשר על מהנדסת תוכנה או תוכניתנית. בחורה שמאתגרת את העיסוק שלך ובכלל בחורה שמתעסקת במחשבים זה סקסי.

pain is MY love

New member
הלו הלו!

עד סג"מת! סג"מת זה מאוד סקסי....

חחחחחחחחחחחחחחח

אני סומך עלייך שיהיה לך בעתיד יותר כבד בכתפיים כשתלבשי מדים... אם זה יהיה בעתיד הקרוב או הרחוק.. זה כבר בחירה שלך...

pain is MY love

New member
יהיה מאוד כבד

שני ארונות זה משקל רציני... מעבר לזה הדבר הכי כבד שיהיה לי על הכתפיים זה אולי חול מחוף הים בגואה כמה חודשים אחרי שאני אשתחרר..

למעלה