נער ליווי. פנקי את עצמך

steve082

New member
נער ליווי. פנקי את עצמך

אעניק לך פינוק בכל דרך שאת אוהבת,כדי שתירדמי עם חיוך ותתעוררי קורנת,תמורת 500 ש"ח למפגש,בביתך או במלון בדיסקרטיות מלאה,בחור חתיך והיגייני לכל מטרה. 18 ומעלה בלבד. רק נשים

C l u e

New member

וואו, איפה היית כל חיי?

אידיוט

נראה לך שלמי מהנשים כאן שאין לה ניסיון מיני אין מיליון ואחד הצעות מגברים "שווים" לסקס שיגאל אותן מבתוליהן?

האם אתה עד כדי כך מטומטם לחשוב שמין בתשלום הוא הפתרון עבורן?

iba90

New member
הגייני לכל מטרה...

עוד מעט פסח...בטח יבקשו ממני לעזור בלנקות את הבית....500 ש"ח ומתחלפים?

Reyn

New member
לא לגמרי ברור לי למה אתם צוחקים עליו.

אם זונה היתה מציעה כאן את שירותיה עבור גברים שלא מצליחים להשיג סקס, אף אחד לא היה חושב שזה מצחיק.
אמנם המצב הנפוץ הוא שגברים צריכים לחזר ולרדוף בשביל סקס בעוד שנשים הן המחוזרות והנרדפות - אבל אתם רק עוזרים להנציח את המצב הזה בכך שלועגים לעצם הרעיון שאישה תתקשה להשיג סקס, בעוד שאצל גברים זה הגיוני ומקובל.

מנומשת27

New member
מפני שהרעיון שנשים מתקשות להשיג סקס הוא אכן

רעיון נלעג. אף אחת מהנשים שהזדמנו לכאן לא נמצאת פה משום שבשלב כלשהו בחייה התקשתה למצוא אדם שיקיים אתה יחסי-מין. כל אישה יודעת שכדי למצוא זיון כל מה שהיא צריכה זה להיכנס למועדון או לכל היותר לפרסם הודעה באינטרנט. הקשיים המטרידים את נשות הפורום נסבים סביב הקושי להגיע לרמה של אינטימיות מספקת לקיום יחסי מין, מציאת פרטנר מתאים, או אפילו קושי פיזי. המגיבות, אם תשים לב, ענו להודעה בהומור. לנו ברור שהיא מגוחכת. המגיבים הגברים, מאידך, ענו באנטגוניזם. ככל הנראה מפני שחורה להם המחשבה על הטמבל שזה מקרוב בא, ומעז לגבות כסף על משהו שהם לא מצליחים להשיג בחינם.

אם אישה, לצורך העניין, הייתה מפרסמת את שירותי הזנות שלה, הייתי מבקשת את הנהלת הפורום למחוק את ההודעה. אבל זה מפני שזנות נשית מהווה ניצול אמיתי של נשים אמיתיות, וההודעה הזו נכתבה במקרה הטוב על ידי גבר שמפנטז.

Reyn

New member
כל זה ברור וידוע.

ועדיין עצוב להיחשף לאספקט נוסף של ההבדל בין התפיסה הגברית והתפיסה הנשית לגבי סקס, שהופכת את הקונספט של אישה שמוכרת את גופה למשהו נצלני ופוגעני, בעוד שגבר שמוכר את גופו הוא פנטזיונר שרוצה להרוויח מדבר שיהנה לעשות בחינם.
אגב, אני משוכנע שיש אי שם בעולם נערי ליווי ושעשוע למיניהם שמתפרנסים מהקהל הנשי.

מנומשת27

New member
שלא תהיינה לך שום אשליות

כל סוג של זנות היא נצלנית, כולל זנות גברית, שברובם המוחץ של המקרים היא זנות הומוסקסואלית. אני באמת לא רואה איך, בחברה פטריארכלית, אפשר לדון בתפיסה זהה של זנות נשית וזנות גברית, אבל אין לי חשק להיכנס לדיון הזה בפעם המאה.

ניר4819

New member
ולכן, בדיוק ולא בערך

אני אומר תמיד - חבל שלא עשני אישה. לא צריך ליזום, לא צריך להתחיל (עם כל החששות שנובעות מכך). כל מה שצריך זה רק להיראות ולהיות קיימת. מצבכן, בנות, טוב בהרבה מזה של הבנים מהבחינה הזו!

sanaya7

New member
מסכימה עם כל מילה שלך,מנומשת

הבחור כנראה לא יודע, שכול בחורה שתכנס אפילו לציאט של התפוז, אחרי מספר דקות תקבל עשרות, ואני לא מגזימה עשרות פניות מגברים שהיו מוכנים לעשות לה"טובה" כזאת בחינם.

למעלה