נעשה כאן, כמו פורום 50+ הכל מעורבב
ש שרה16 New member 3/10/03 #2 דווקא נחמד אצלכם../images/Emo9.gif..אצלנו ויש כמה נושאי שיחה,אז מדלגים מנושא לנושא..לא נורא.
D dani 123 New member 3/10/03 #3 אמי, כאשר החתול (יעלי) איננה אז העכברים (אנחנו) עושים חיים. גם בכנס כולם דיברו ביחד על הרבה נושאים ככה זה עם בני האדם.
אמי, כאשר החתול (יעלי) איננה אז העכברים (אנחנו) עושים חיים. גם בכנס כולם דיברו ביחד על הרבה נושאים ככה זה עם בני האדם.
E emmy5 New member 3/10/03 #4 ...דני אתה צודק ..... אבל אני לא מסוגלת להסתכל גם ימינה וגם שמאלה על זה דברתי רק עם לייציק כל הזמן ...ואותך ,יעלי ומקסימה ,אני לא ראיתי ... על זה אני מזמינה עוד מפגש אחד
...דני אתה צודק ..... אבל אני לא מסוגלת להסתכל גם ימינה וגם שמאלה על זה דברתי רק עם לייציק כל הזמן ...ואותך ,יעלי ומקסימה ,אני לא ראיתי ... על זה אני מזמינה עוד מפגש אחד
ל לייציק New member 3/10/03 #6 גם אני חשבתי על זה ובא לי רעיון ../images/Emo22.gif שבפגישה הבאה אנחנו נחליט על "כסאות מוסיקליים" כך שבכל חצי שעה או משך זמן אחר שנחליט, כולם מחליפים מקומות ושכנים ... כך יהיה יותר מעניין וכולם ידברו עם כולם ... מה דעתכם ?
גם אני חשבתי על זה ובא לי רעיון ../images/Emo22.gif שבפגישה הבאה אנחנו נחליט על "כסאות מוסיקליים" כך שבכל חצי שעה או משך זמן אחר שנחליט, כולם מחליפים מקומות ושכנים ... כך יהיה יותר מעניין וכולם ידברו עם כולם ... מה דעתכם ?
E emmy5 New member 3/10/03 #8 לייציק ,מצויין הבן אמר לי שהינו צריכים כל חצי שעה להחליף מקום... לילה טוב לכולם ...הרווחנו שעה