טרול טיפש. במבוכתך אחה מעלה היפותזות מטומטמות. מדובר בעוד צחנה שעולה מנתניהוסקואם תוכן המסמך המודלף היה משרת את קפלן לא הייתם יודעים בכלל שהוא הודלף.
זה עובדה.טרול טיפש. במבוכתך אחה מעלה היפותזות מטומטמות. מדובר בעוד צחנה שעולה מנתניהוסקו
אבל כעת אנחנו מזועזעים מהבגידה בלשכצ ראש הממשלה. השמצת קפלניסטים אינה קשורה לעניין.זה עובדה.
קפלן עובדים היכן שזה משרת את האג'נדה
אבל אילו הייתה הדלפת מידע על כך שהחטופים בסכנה חיים בתת תזונה והחולים לא מקבלים תרופות ושבכל יום או בכל שבוע מת חטוף בגלל התנאים הקשים, אז לא היו עושים שום עניין מכך שמדובר במסמך חסוי שהודלף.אבל כעת אנחנו מזועזעים מהבגידה בלשכצ ראש הממשלה. השמצת קפלניסטים אינה קשורה לעניין.
אני אסביר לך לאט שתבין מהר: המהומה אינה בגלל ההדלפה. המהומה היא בגלל מי שיזם את ההדלפה, וחמור מזה: מטרתה להשפיע פוליטית בכיוון שהנוכל סגול השער זקוק לו - כלומר הפרעה לשחרור החטופים.אבל אילו הייתה הדלפת מידע על כך שהחטופים בסכנה חיים בתת תזונה והחולים לא מקבלים תרופות ושבכל יום או בכל שבוע מת חטוף בגלל התנאים הקשים, אז לא היו עושים שום עניין מכך שמדובר במסמך חסוי שהודלף.
איזה מזל שגנץ ואייזנקוט לא הדליפו מהקבינט הבטחוני..אני אסביר לך לאט שתבין מהר: המהומה אינה בגלל ההדלפה. המהומה היא בגלל מי שיזם את ההדלפה, וחמור מזה: מטרתה להשפיע פוליטית בכיוון שהנוכל סגול השער זקוק לו - כלומר הפרעה לשחרור החטופים.
יש קשיי הבנה אצל הביבסטים... הדלפה - לא ביג דיל - שימוש במידע חסוי לפגוע במטרות המלחמה הוא הבעיה.איזה מזל שגנץ ואייזנקוט לא הדליפו מהקבינט הבטחוני..
אז למה לא חוקרים מי הדליף? כי כולנו יודעים מי והם "מהצד הנכון"..
יש קשיי הבנה אצל הביבסטים... הדלפה - לא ביג דיל - שימוש במידע חסוי לפגוע במטרות המלחמה הוא הבעיה.
אבל הוא עשה בדיוק ההיפך. הוא פגע במטרות המלחמה כדי לקדם את מטרותיו האישיות.זכותו של ראש הממשלה להשתמש ולהדליף מידע חסוי ( אמיתי לא מסולף ) כדי לקדם את מטרות המילחמה
למה אתה אומר שהוא פגע במטרות המילחמה ?אבל הוא עשה בדיוק ההיפך. הוא פגע במטרות המלחמה כדי לקדם את מטרותיו האישיות.
ביבי לא יכול לפגוע במטרות המלחמה, כי הוא מחליט מה הם.יש קשיי הבנה אצל הביבסטים... הדלפה - לא ביג דיל - שימוש במידע חסוי לפגוע במטרות המלחמה הוא הבעיה.
ואם יסתבר עכשיו שמישהו יזם בכוונה את ההדלפה של המידע החסוי שהחטופים במצב של תת תזונה ומערכת חיסונית חלשה והם לא ישרדו בשבי את השפעת והקורונה ולכן לא ישרדו את החורף אם יישארו בשבי, אז מידע סודי שהודלף בכוונה כדי ללחוץ לקידום עיסקה, גם זה ייחקר? ובעצם זה גם יכול להיות שביבי ביקש להפיץ את זה כדי לשכנע את בן גביר וסמוטריץ' לתת יד לעיסקה ולא להצדיק את טענת המשפחות שמדובר בהמתה בקלות דעת.אני אסביר לך לאט שתבין מהר: המהומה אינה בגלל ההדלפה. המהומה היא בגלל מי שיזם את ההדלפה, וחמור מזה: מטרתה להשפיע פוליטית בכיוון שהנוכל סגול השער זקוק לו - כלומר הפרעה לשחרור החטופים.
מסתבר שקצינים הדליפו, הרצי תתפטר, את הראש שלהם..אני אסביר לך לאט שתבין מהר: המהומה אינה בגלל ההדלפה. המהומה היא בגלל מי שיזם את ההדלפה, וחמור מזה: מטרתה להשפיע פוליטית בכיוון שהנוכל סגול השער זקוק לו - כלומר הפרעה לשחרור החטופים.
ממתי ראש צריך להתפטר על עבירה של יחידים בפיקודו?מסתבר שקצינים הדליפו, הרצי תתפטר, את הראש שלהם..
אני מזועזע מהבגידה באמ"ן, עצרו קצין..אבל כעת אנחנו מזועזעים מהבגידה בלשכצ ראש הממשלה. השמצת קפלניסטים אינה קשורה לעניין.
הדלפת מסמך שעוזר לישראל אינה בגידה אלא לכל היותר סתם עברהאבל כעת אנחנו מזועזעים מהבגידה בלשכצ ראש הממשלה. השמצת קפלניסטים אינה קשורה לעניין.
מספיק עם הנסיון לערבב אותנו. לא מדובר בבעיה של הדלפה. מדובר בשימוש הפסול - לצורך פוליטי - במסמך מסווג. אפילו אם זה "לטובת ישראל". וזה כמובן ההיפך, כי זה נועד לטרפד את החזרת החטופים.הדלפת מסמך שעוזר לישראל אינה בגידה אלא לכל היותר סתם עברה
תתעדכן בחדשות.מספיק עם הנסיון לערבב אותנו. לא מדובר בבעיה של הדלפה. מדובר בשימוש הפסול - לצורך פוליטי - במסמך מסווג. אפילו אם זה "לטובת ישראל". וזה כמובן ההיפך, כי זה נועד לטרפד את החזרת החטופים.
הרי אמנון אברמוביץ' בזמנו אמר שעד שההתנתקות תיושם צריך לשמור על שרון ז"ל כאתרוג והכוונה לא לחקור את פרשת האי היווני עד שההתנתקות תיושם.טרול טיפש. במבוכתך אחה מעלה היפותזות מטומטמות. מדובר בעוד צחנה שעולה מנתניהוסקו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.