נעשה סקר חדש..

DarlingAdam

New member
נעשה סקר חדש..

מסתבר שרבימות מכן לא מכירים את הילדים היפים, ואלו שכן מכירים, לא מסוגלים לבחור - אני ואשתי לא הצבענו. עצוב. נעשה סקר אחר, בקרוב.

DarlingAdam

New member
לפני שאני מתחיל עם סקר חדש,

יש למישהוהיא הצעות לסקר? רעיונות?

ליטל ו

New member
לא, אבל

אפשר לשים תמונות של האנשים מהסקר הזה על הפורום. חוששני שהתמונות שנבחר ישפיעו על ההצבעה, אבל היי, "זו הדמוקרטיה בשבילך" ;)

ליטל ו

New member
ג'ון גלאבר בלי זקן

מאד קשה למצוא תמונות באיכות צפייה של הנידון, וביליתי כרגע כמה שעות בחיפושים. אם ל,אהמ, *מישהו* {מיישירה מבט רב משמעות אל מנהל פורום ששמו לא יוזכר} יש דחף להעלות תמונה טובה יותר, שירגיש חפשי.

ליטל ו

New member
"משעמם לי.אני אספר לכם הכול בשרשור"

מן הומור באפי שכזה ;) אני מתכוננת לשרשור ה-FTM.

ליטל ו

New member
עכשיו

שמישהו אחר יבדר את החיילים. אני באמת לא יכולה להמשיך לשרוץ כאן כל כך הרבה זמן. מצטערת.

matanbu

New member
כן זה נחמד:)

ובקשר לבנות שחייב לעלות על דראג, אז חוץ מדרו ברימור אני ממש רוצה את זו: --> הקראש החדש שלי, תכירו.

ליטל ו

New member
אתה חייב

יום אחד בעתיד, ממש לא מייד, לעשות סקר מקביל של נשים שצריך להעלות אותם על דראג. אני מציעה שקודם תעשה שרשור ותציע בו אנשים (תעלה תמונות), ואחרים יציעו בו אנשים ויעלו תמונות, ואז - סקר. אבל קודם צריך לנוח מהסקר הזה, בנאדם! :) אני, אגב, בוחרת בגלאבר עם זקן.

DarlingAdam

New member
ברור, ברור!

אני לא סקסיסט, זו רק החשיבה הפטריארכלית שהוטבעה בי שגורמת לי לשים את הבנים קודם! ...לא, זו רק החשיבה הסלאשרית. למרות שיש כאלה שיטענו שהן קשורות זו לזו, ואני אשתוק עכשיו.

למעלה