נעשיתי אשת אשכולות כמעט

shiranShik

New member
נעשיתי אשת אשכולות כמעט ../images/Emo13.gif

אני מבלה פה בפורומים בזמן שאני שואבת. ורק בזמן הזה. ובאותו זמן אני מנדנדת את העגלה עם הרגל, ומפתחת שרירים. מה אתן עושות בו בזמן? אני בטוחה שיש יותר פעילות ממני... אה. ואגב, משהו שממש לא קשור. אחרי ששכבתי חודשים בשמירה, הלכתי אתמול קצת עם הוריי. לטיול קטן. ברגל. כמעט התעלפתי כשהגעתי. ובשביל הוריי בני ה-70 זה היה פיס אוף קייק. ונשארה לי בטן חודשיים אחרי הלידה. חוץ מזה, שמנתי בשמונה קילו, אבל אצלי זה דווקא מבורך.עכשיו הבעיה היא לשמור על המשקל.

את רוצה תחרות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

מרגע שהפכתי להיות אמא, היכולת הדואלית (יכולת לעשות 2 דברים בבת-אחת) שלי, הכפילה את עצמה. ביד אחת אני אוחזת את שגיא, ביד השניה מכניסה משהו למיקרו, מטעינה את המדיח ונשארה לי כתף פנויה להחזיק את הטלפון (וכמובן לומר: "אני לא יכולה לדבר עכשיו. אני אחזור אליך..." ולחזור למתקשר אחרי חודשיים
). ולגבי בטן: אני כמעט שנה אחרי לידה-ונשארה לי בטן. כושר גופני?
מה זה? איך זה נראה? אפשר לאכול את זה? זה בא באינסטנט? ניתן להטעין את זה בשינה? לגבי משקל: מאני דווקא ירדתי, אבל לא יודעת כמה...אבל כמה שלא הורדתי, אני צריכה להוריד עוד מלא

גלי88

New member
ומה אני אגיד?

אתם מרימים רק ילד אחד... אני למדתי לעשות הכל עם שתי ילדות על הידים. לוקחת אותן למעון (תיהן על הידים)+תיק עם בגדים+שקית חיתולים (וזה הזמן להעיר לאגיס על הידית שתמיד נקרעת בדרך...) בגלל זה אני משתגעת מחברות שמתלוננות שאין להן זמן לעשות כלום בבית. תלמדו לעשות הכל בעזרת הפה/רגל...

לי זה מזכיר את הפרסומת של התחתונית

איך עושים מאתיים פעולות במקביל קבלו הערכתי !!

ligo

New member
זה נכון. תמיד אני יורדת על יובל

שהוא לא יכול לעשות דברים במקביל (כמוני
) גברים...

למעלה