נפאל (לפני רעש האדמה שהחריב את העיר) #1
X xfwind New member 19/10/19 #4 1.טוב, 2.ישור היה ממחיש את כפיפותו של הסבל 3. אין יותר פריים משמאל להעצמת גודל הסל?
E EyesToSee New member 19/10/19 #7 קבל תיקון רציתי לשמור יותר על חוק השלישים צולם עם עדשת זום במצב של 85 מ"מ ( על חיישן קטן) תודה על התגובה.
קבל תיקון רציתי לשמור יותר על חוק השלישים צולם עם עדשת זום במצב של 85 מ"מ ( על חיישן קטן) תודה על התגובה.
D dudi4321 Active member 20/10/19 #9 תמונה חזקה הכוח שמפעיל במצח ובראש מורגש כי הסל כבד. סבּל אבל הוא לא נראה סובל
E EyesToSee New member 20/10/19 #11 נפאל היא מדינת עולם שלישי ולכן גם נראת כך. צריך גם לזכור כי חלק מהמטפלים בזקנים שלנו (ואולי גם אנחנו,כאשר נזדקק לכך) באים ממדינה זו.
נפאל היא מדינת עולם שלישי ולכן גם נראת כך. צריך גם לזכור כי חלק מהמטפלים בזקנים שלנו (ואולי גם אנחנו,כאשר נזדקק לכך) באים ממדינה זו.
נ ניריתסקוטלנד1 New member 25/10/19 #12 צבעוניות נפלאה, עולם שונה ומרתק, פריימים נהדרים אבל הפוקוס!!!! אני כותבת את זה כי אני מכירה את הנושא הזה כל כך טוב. בצג המצלמה הכל נראה בפוקוס ו..... לא!!!
צבעוניות נפלאה, עולם שונה ומרתק, פריימים נהדרים אבל הפוקוס!!!! אני כותבת את זה כי אני מכירה את הנושא הזה כל כך טוב. בצג המצלמה הכל נראה בפוקוס ו..... לא!!!