נפגעו לי האופניים

נפגעו לי האופניים

אני גרה בקריות וכול השלוש שבעות האלה לא השתמשתי באופנים ואתמול פתחתי את הדלת וגיליתי שכול החישוק של שני הגלגלים נפגע,( נפלה קטיושה והיה נזק רק של הדף) אני לא יודעת אם זה מעוצמת הרעש קרה או שמישהו התנכל לאופנים. מה שקרה זה ניראה עכשיו כול גלגל כמו מטריה מרוטה, אני לא יודעת את השמות המקצועיים של החלקים חלק גדול מהמטות בתוך הגלגל פשוט נשברו לא ניראה לי שחנות האופנים של רוזן מינץ פתוחה עכשיו במוצקין ובכלל אי אגיע לשםזה רחוק יש למישהו עצה מה אפשר לעשות אלה אופני רליי בני שנה וקצת רציתי להוסיף תמונה אבל לא מצאתי אותה (יש יותר מידי תמות לחפש מתוכן

ranperagmin

New member
קצת קשה להעריך את "כל" הנזקים

אבל רוב הסיכויים שצריך להחליף סיחים (המוטות שבתוך הגלגל) אם לא לבנות את כל הגלגל מחדש (החלפת כל הסיחים ואולי אפילו חישוק). הייתי מציע לך בכל מקרה, שגם ייבדקו את השלדה, שייתכן ונגרם לה נזק שכרגע אינו נראה לעין. בכל מקרה הדבר הכי טוב הוא לקחת אותם לחנות אופניים לטיפול. סלאלום במרכז הקונגרסים בחיפה פתוח, ונדמה לי שגם מצמן קריית ביאליק פתוח.

ranperagmin

New member
שאלה טובה

קשה לי להעריך. אני גם לא יודע באיזה רמת חלקים האופניים, אם שווה לתקן גלגל או לשים חדש. אני לא יודע מה שווי האופניים באופן כללי.. שוב, לפי מה שאת מתארת אם ההדף שבר סיחים בגלגל, קיים סיכוי שעוד מערכות נפגעו. תיקון גלגל (החלפת סיחים) יכול לנוע מ 2-4 ש"ח לסיח של גלגל + בערך 50-100 שקלים על עבודה של בניה. לכי לאבי צוראל במצמן את מרוץ-קריית ביאליק, מכל מה ששמעתי מלקוחות קבועים וותיקים אצלו הוא מאד אמין, ויגיד לך בדיוק מה צריך לתקן וכמה זה יעלה. (ואני ממליץ לך עליהם משום שהם הכי קרובים ואני יודע שהם פתוחים).

רמת החלקים ....

שלמתי על האופנים לפני שנה וחצי 1300 שח , ורמת החלקים אין לי ממש מושג , מקורי של חברת רלי, אופני כביש נוחות מאוד, מצאתי תמונה של האופניים , טוב ני צריכה עכשיו רעיון איך להעביר אותם עד ק. ביאליק , כי אין לי מכונית או רשיון , שאפשר להעמיס את האופנים עליהם, וואו לא חשבתי שיכול להיות עוד נזק במערכות אחרות,

ido pro

New member
תדברי עים ביטוח הדירה / הכולל

אים השפיצים (הדברים שמחזיקים את החישוק והצמיג ואופניים \(לשילדה) אני מניח שרוב האופניים ניפגעו לרבות הצמיגים (פנצרים) שילדה בולם זעזועים כיסא הילוכים אני מאמין שכניראה תיצתרכי להחליף אותם אים לא יש לך מזל

סטוקמן

New member
חחחחחחחחחח אכן נערת ההפתעה

...אהבתי את ההפתעה!!!!! והמבין יבין

4x4bike

New member
נזקי אופניים מהדף קטיושקה

יתכן ושווה למצוא זוג גלגלים משומשים במקום לבנות מחדש בכל מיקרה נישמח לעזור למרות המצב אנו פתוחים ומנסים לתמוך במעט הרוכבים שעדיין רוכבים באזור דרור

4x4bike

New member
כתובתנו-שמנו-אלון הגליל-צומת המוביל

אנחנו נמצאים מעל צומת המוביל על הכביש היוצא מהקריון לנצרת מרחק של 15 דקות טל-0498698888

למעלה