נפגעתי כתוצאה מנזק שנגרם ע"י העבודה:

muzel84

New member

נגרם לי קרע במינסקוס בברך כתוצאה מעבודה, קיבלתי חודש מנוחה מהרופא, החברה שבא אני עובד נותנת לי לבחור או לבוא לעבוד בעבודה משרדתית או לזכות את רכבי, האם הדבר חוקי?

שלום רב, הבהרה לשאלתך, למה הכוונה, או לבוא לעבוד בעבודה משרדתית או מה? בברכה,

muzel84

New member
ההברה לגבי שאלתי:

המנהל שלי נתן לי לבחור או להמשיך עם החופש מחלה שקיבלתי מרופא והומלץ לי ע"י רופאה תעסוקתית שהוא כחודש ימים ובמקרה כזה לזכות את רכבי שהוא חלק מהתנאים המגיעים לי כגון סלולרי(שדרך אגב עליו לא דובר בכלל) או לבוא בעבודה משרדתית במשמרת של 9 שעות ביום ואז אוכל לשמור את רכבי, השאלה האם זה חוקי לקחת לי את הרכב כאשר אני בחופשת מחלה? והאם זה לא סחיטה שאמורה לגרום לי לבוא לעבוד כי אחרת למה רק את הרכב אני צריך להחזיר?

ההברה לגבי שאלתי:

שלום רב, לגבי הרכב קשה לי ליעץ לך היות וזה תלוי מה בדיוק ההסכם שחתמת עליו שלקחת את הרכב, האם הרכב אמור לשמש רק לצורכי עבודה ואז זכותו של המעביד לדרוש בנתיים את הרכב חזרה, למרות שזה ממש לא הוגן מיצדו, או שהרכב לצרכי עבודה וצורכיך האישיים, ואז הוא אמור לשמש אותך גם בתק' המחלה. נסה לבדוק זאת ולדבר עם המעביד, עליך לחזור לעבודה כשתוכל לעשות כן ולא משיקולי רכב. בברכה,

muzel84

New member
האם אפשר לבקש מהמעביד:

במידה ואין ברשותי את החוזה, האם אוכל לבקש אותו מהמעביד?

האם אפשר לבקש מהמעביד:

שלום שוב, כן, למרות שבחברות מסודרות יש אגפים שמטפלים בזה כמו אגף רכב או משאבי אנוש. בברכה

למעלה