נפגעתי מהחצי...

נפגעתי מהחצי...

זה קרה ממש עכשיו,הכנתי לבעלי ארוחה רומנטית עם נרות ועיניינים והודעתי לו על זה מראש. הוא חזר הביתה ואמר לי שיש לו שיחה מהעבודה שממש יושבת לו על הראש והוא מעדיף לסיים אותה עכשיו כדי להיות יותר פנוי לארוחה ולי...אוקי את זה הבנתי,הבן אדם כבר מדבר רבע שעה וסיימתי כבר את האוכל,כיביתי את הנרות ודוגרי...הכל נהרס!!!וכן אני מודה,אני פגועה!!כל היום התעסקת עם העבודה ועכשיו תקדיש לאשתך את כולך,סתם עצוב לי שנהרס הכל,תכננתי לנו ערב ממש רומנטי וכבר אין לי חשק,חבל שבכלל חיכיתי לו,הייתי הולכת לישון

נעמה92

New member
לא הבנתי להמ את נפגעת?

אז הוא דיבר רבע שעה ואולי אפילו חצי, הכוונה שלו הייתה טוב,ה הוא רצה כל כולו להיות איתך, ולפנות מכל הדברים האחרים שיש לו על הראש, המתנת לו עד עכשו, אז עוד קצת זה מה ששבר אותך, הוא היה מקדיש לך המון, אם רק היית מחכה, את יודעת איך הוא שמח כאשר הוא ראה את כל ההשקעה ואת כל האוכל הטעים, רק חבל שלא נתת לו הזדמנות להודות

כול הכבוד לך על היוזמה והרצון הטוב

מצטערת בשבילך שהתאכזבת ולא הלך כמו שרצית.. מבינה את הרגשתך. מציעה לך לדבר על תחושותייך ואכזבתך עם בעלך.. פשוט להסביר לו בכדי שיהיה רגיש יותר להבא.. מאחלת לך שלא תדעי עוד אכזבות מהסוג הנ`ל.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבינה אותך לגמרי, אבל תנסי מחר אחרי שהכל ישקע לדבר איתו ולהסביר שהכנת והשקעת וזה פוגע שבמקום להקדיש לך זמן הוא מתעסק בענייני העבודה ואם לא הולך בשיחה שקטה תנסי אולי בכתב. נעמה, מאד פוגע ומעליב שאישה מכינה ארוחה לבעלה והוא לא מתייחס.

למעלה