נפגע עבודה שואל

נפגע עבודה שואל

טיפול רפואי מגיע ע"פ חוק עכשו טיפולים אלטרנטיבים ע"פ פסיקה של ביה"ד לא מגיע, אז מה עושים שרופא מקצועי המטפל הנפגע עבודה ממליץ על טיפול כזה האם זה שווה בג"צ? האם טיפולים אלטרנטיבים הנם נחשבים מבחינת חוקים כטיפולים רפואיים לאחר שהרפא שלך המליץ לך על זאת האם זה מגיע מבחינת לנפגע עבודה לקבל טיפולי כאלו שהומלצו לו

haimra

New member
נראה לי שאתה שייך לקופת חולים כללית

שם הם לא מכירים ברפואה אלטרנטיבית כאמצעי ריפוי שיכול לסייע לנכים נפגעיפ מעבר לרפואה הקונבציונלית.אני הייתי לוקח את ההמלצה של הרופא המקצועי, ועומד על כך שהקופה תממן את הטיפולים האלטרנטיבים,ובמידה ויסרבו לגשת למוסד לביטוח לאומי ולהתלונן בפניהם,במידה ולא יעזור אז הפתרון הוא בג"ץ.אינני יודע באם עשית את כל התהליך שכתבתי לך,בדוק קודם באם הרופא הממליץ לא יקבל פתאום רגליים קרות ויסוג מהמלצתו,כי אתה חייב גיבוי רפואי לדרישתך,מקווה שעזרתי לך לקבל החלטה נכונה,שבת שלום.חיים.

יש פס"ד מבית דין לעבודה

השולל את הטיפולים האלטרנטיבים מנכי תאונות עבודה כן אני מטופל בקופת חולים כללית במסגרת ההסכם בין המל"ל לקופת החולים לא מוזכר הנושא של הטיפולים האלטרנטיבים אני מחפש פס"ד האומר שטיפול אלטרנטיבי שווה באופן וודאי לטיפול רפואי הרופא שלי לא יקבל רגליים קרות הוא עומד על הקרקע על שתי רגליו, פס"ד מביה"ד לעבודה מלמד שטיפול רופאי אינו שייך לקטגוריית טיפולים אלטרנטיבים כן אנו מכירים

haimra

New member
אני יודע שהמצב שונה במכבי לגבי פסק

דין כפי שאתה מחפש אבדוק עם יועצי המשפטיים ואחזור אליך עם תשובה,ובכל מקרה מאחר שיש הכרה שרפואה אלטרנטיבית באה לסייע ואכן מסייעת לרפואה הקונבנציונלית לדעתי יש לך קייס להגיש ולדרוש בדרכים המקובלות,ובאם תסורב פתוחה הדרך להגשת בג"ץ.

צריך לזה אסמכתא חוקתית ואו פס"ד

תקדימי שע"פ יהיה ניתן לערער כמו שהגדרתי למעלה שטיפול רפואי שווה או נעזר לטיפול אלטרנטיבי

תשאל את איציק בימקה או אולי

תימני מהכרם יודע את התשובה. כאן אין מנהל לפורום- בטוח לאומי כנראה חסלו אותו

הודעה יש גם שם

מה אתה רציני המל"ל חיסלו כאן את האתר מפחיד עד היכן הם יכולים להגיע

למעלה