נפגע של מלחמת המינים...

Belfagor

New member
נפגע של מלחמת המינים...

קודם כל, שלום, נעים מאוד. חדש כאן, פעם ראשונה שכותב אבל קורא מידי פעם... איתכן\ עימכם הסליחה על אורך הטקסט ותודה לכל מי שיצליח לסיים. רציתי לשאול ולהתייעץ בנוגע למושג - אף פעם! אחרי שכבר חשבתי שהשארתי את זה מאחורי, התאהבתי. אני לא זיין גדול ולא אוהב משחקים, כשמישהיא מוצאת חן אני מכיר רק דרך אחת "להתחיל"... אני מחמיא בכנות, אני מנסה ללמוד עליה כמה שיותר בכדי להכיר אותה וללמוד איך לשמח אותה (ולא, אני לא חוקר את החברות או נובר בפח הזבל שלה, אני מדבר איתה), לעיתים קרובות אני אלמד על דברים קטנים שמתחשק לה (מתנות קטנות), איזה פרח יגרום לה לחייך, איזה שירים היא אוהבת וכיוצא בזה. בשלב מוקדם, בד"כ, אני מבין אם היא בשבילי ואני בשבילה ונשאר או ממשיך בדרכי, לפעמים מאוכזב לפעמים מחייך, אבל תמיד בלי יותר מידי יסורי מצפון ובעיות... עד עכשיו. טיפה רקע, עבדנו ביחד, עכשיו לא, וכבר מזמן לא הכרתי מישהיא שריגש אותי רק לראות אותה מחייכת וצוחקת (אני משתדל לשמח אותה כמה שיותר, כמובן), אני אשקר אם אני לא אודה שלא רק זה מרגש אותי אצלה. בכל אופן, אחרי מספר שבועות של נחמדות וכמה יציאות סיפרתי לה איך אני מרגיש (אני שונא משחקים ולא אוהב להעמיד פנים), התשובה שקיבלתי היא "אני מחבבת אותך מאוד, אתה יופי של חבר... אני אף פעם (!) לא ישכב איתך"... עכשיו, התשובה המתבקשת (וההגיונית) היא - להמשיך הלאה... אבל הלב שלי בוגד בי ואני מתקשה להשאיר אותה מאחורי, אנחנו ביחד, ידידים אני מניח, אני כבר מאוד טוב בלשמח אותה (מכור לחיוך שלה), וזה לא קל. השאלה שלי (סוף כל סוף) היא, האם אנשים לא משתנים? האם אף פעם של מערכות יחסים הוא באמת אף פעם (!)? יש לי סבלנות והיא שווה את הציפיה... אם למישהוא \ מישהיא מאלה הגיעו עד הסוף של המסר הממש ארוך הזה ישנה איזו שהיא מילה של עצה? אני אשמח לשמוע. תודה

אח יקר

תראה, אני מבין אותך מאד. גם אני, לא פעם, "סבלתי" מאפקט החמוד והבן האדם המדהים. כזה שהיא לא רוצה לסכן, ולכן עדיף שיישאר בתור ידיד. לך תבין בנות. יש להן מתחת לאף טיפוס חמוד, מקשיב, אוהב ובהחלט לא מאנייק. אתה קולט את הבנות שהלב שלך אוהב, מרגיש מה הן אוהבות ומה לא, מרגיש, אפילו לא בקטע פריקי של חיפוש מידע. כל מישהי שתהיה שלך, בטוח שתרגיש שהיא בחורה עם הרבה מזל. אבל בנתיים, בנתיים בנות נמשכות לאלה שאתה לא מבין מה לעזאזל הן עושות איתו? הרי הוא מאנייק אליה, רע, זבל וכו'. או גם אם לא, היא מעדיפה מישהו פחות חמוד ויותר גבר. אבל לך תסביר לה שאתה ככה, כי אתה באמת בן אדם טוב, לא יותר. אם היא תרצה אתה תוכל לחפספס את עצמך קצת. אז אולי שנותנים הכל במנה הראשונה, אין תאבון להמשך. ואולי את כל הטוב שיש לך, וזה בהחלט מצטייר מקריאה של ההודעה הזאת, אולי פשוט תתן את זה לאט ולאורך זמן. תן לה סיבה לחשוב עליך, להיות סקרנית, לגרות קצת. זה כל הפואנטה של אותם משחקים מעצבנים בתחילת הקשר, מכאן נבנית אהבה. זה לא פשוט, כי אתה בטח רוצה לתת כל כולך. אבל בנתיים תן לזה זמן. תעבור הלאה. אל תחכה לה, גם אם הלב שלך אמר לך שאוטוטו יש חתונה. תהיה אתה בזכות עצמך, וכל השאר יבוא לבד. ותהיה מאושר. למה מאושר? כי אם אתה מסוגל להרגיש ככה, אם הלב שלך יכול להשבר מזה שהיא לא אוהבת כפי שאתה, תדע שיש לך הרבה יתרון וסיבה לשמוח שאתה מסוגל להרגיש ככה ולהרגיש מה זאת אהבה. אל תהיה שבו"ז. הכל לטובה בסופו של דבר. בהצלחה.

Lir האחת

New member
יופי של תגובה ../images/Emo47.gif

מזמן לא קראתי תגובה כזאת

Belfagor

New member
להמשיך הלאה...

קודם כל תודה על התגובה שלך, מנוסחת יפה, הגיונית למראה, מבינה ללב... תודה לכל מי שהגיב. תאמינו או לא, השקעתי בנושא מחשבה, אולי אפילו הרבה מחשבה. כמובן שהפתרון ההגיוני הוא לקום וללכת. להיפרד יפה, להסביר לה שהלב שלי מתקשה לעמוד בזה, היא תמיד תהייה אהובה בשבילי, אבל למעני, אני חייב להמשיך הלאה... הלוואי והייתי יכול לעשות את זה! הבטחתי לעצמי כמה פעמים, די, זהו זה, תכבד את העובדה שהיא לא נמשכת אליך. מי צריך את הכאבי לב האלו? ואז אני נזכר בחיוך שלה, בצחוק שלה, באיך שהיא זזה... העיניים שלה... השפתיים... כמו שציינתי בהודעה המקורית שלי, אני מרגיש שהלב שלי בגד בי, עד היום הייתי מסוגל להחליט עם הראש, אבל בכל מה שקשור אליה אני כמו אידיוט. כל הדברים הנ"ל הם עובדות בשטח, אני מודע להם, אני מודע לזה שהמצב שלי מחורבן (בכל מה שנוגע לקשר איתה לפחות), אין צורך לחזור ולספר לי על הדברים הללו (למרות שאני מעריך את ההשתתפות ושוב תודה למגיבים). מה ששאלתי בסוף המסר הקודם, מה שאני שואל עכשיו, ותגובות מהנשים יוערכו עד מאוד (את נקודת המבט הגברית אני מכיר כבר), זה: האם קרה מקרה ובמערכת יחסים חברית (ידידודית) כשידעתם שהצד השני נמשך אליכם / אליכן, והבהרתם להם שמבחינתכם/ן מדובר בקשר של חברות בלבד, אך בכל זאת, עם הזמן, כשהכרתם יותר לעומק, שיניתן את דעתכן ומצאתן את עצמכן נמשכות?

Lir האחת

New member
במקרה שלי?

חד משמעית לא. מישהו שלא נמשכתי אליו כבר בהתחלה, לא נמשכתי אליו בשלב מאוחר יותר. משיכה יכולה להתחזק ככל שההיכרות מעמיקה, עם זה אני יכולה להסכים, אבל זה בתנאי: שהייתה משיכה מסויימת וסוג של רצון להיות יחד כבר בהתחלה. מהניסיון האישי שלי, מה שלא בא בהתחלה - בשום מצב (!) גם לא בא אחר כך.

murphy

New member
ומהניסיון האישי שלי

מה שלא בא בהתחלה - יש מצב (!) שיבוא אחר כך.

the evil 1

New member
אתה נישמה כמו סטוקר

אם אתה מבטיח למישהי להיות ידיד שלה ובסטר מקווה ליותר ובגלל זה נישאר בקשר זאת בגידה חד משמעית באמון שלה. היו לי ידידים שעשו את זה, רמת הכאס והטיעוב שהרגשתי כלפיהם כשגיליתי מה עמד מאחורי הידידות הזאת סיימו את הקשר בהרבה יותר מסינון טלפונים. לי זה מעוד כאב, נתתי בהם אמון והם בגדו בי אי אפשר לסלוח על דבר כזה, זה ניבזי ודוחה. יש המון בחורות ניפלאות שמחפשות בני זוג.

Belfagor

New member
?!?Stalker

צר לי, אבל כניראה פירשת לא נכון את הדברים שלי... לא הסתרתי כלום! היא יודעת בדיוק איך אני מרגיש, כי אמרתי לה, ועוד בשלב די מוקדם של הקשר החברי. היא בוחרת להשאר איתי בקשר בגלל שאני "גורם לה להרגיש כמו נסיכה" ו "כיף ומעניין לדבר איתי"... צר לי שהרגשת ניבגדת מאנשים שתפשת כידידים (שבטח ניסו נואשות לרמוז לך שהם רוצים יותר אך מפאת חוסר נוחות או איכפתיות לא ראית את זה - אבל אני לא מכיר אותך ואותם אני מודה, קטונתי מלהביע דעה על זה), ואני מאחל לך אושר, בחיי.

murphy

New member
למה אני לא מתפלא שזה קורה גם פה

belfagor אל תיקח אותה ברצינות יותר מדי שים לב שגם לגבי ההודעה שלי היא חשבה שהיא מבינה משהו שכמובן מסתבר שהוא ממש לא נכון והיא פשוט המשיכה לטחון את הנושא הזה בלי קשר לשום דבר ובטח בלי קשר לניסיון שלי להסביר לה אולי היא ידעה טוב מאוד למה היא קראה לעצמה the evil 1

keton13

New member
אילו פעולות אתה עושה,

כדי לגרום לה להימשך אליך? לברר מה היא אוהבת? להביא לה מתנות? להחמיא לה? למצוא נושאים משותפים ולדבר עליהם? אלו לא פעולות שיוצרות משיכה.

להפך

אני חושב שזה כן יוצר משיכה, בזמן הנכון ובכמות הנכונה. זה מדהים מבחינת מישהי אם אתה צורב לה דיסק עם השירים שהיא אוהבת. אבל אם זה יבוא כל פעם ככה בלי מידתיות, זה יחנוק אותה. זה רק תוסף למשיכה, אבל בכמות נכונה כאמור.

נ ו ש י ת

New member
אלו באמת לא פעולות שיוצרות משיכה מינית.

מחזר צריך להיות להתנהג באופן מסתורי. פעולותיו צריכות ללמד על עצמאות ונבדלות. הוא בדרך כלל צריך לשקר לה, לרמות את עצמו או את רגשותיו ברמה מסוימת. למען המשחק. עם זאת, כמובן שלהיות מניאק ורע וכו' לא עובד על נשים חכמות. משיכה מינית הינה ראשונית ותמיד נשארת כזאת. רובה מתבססת על מאפיינים פיזיים. או מה שמכנים "כימיה מינית" לבחור שכתב את ההודעה בהתחלה, אתה לא עושה לה את זה במובן הזה. וזה הסוף. פעם הבאה תתחיל אחרת.

Paranoid Eyes

New member
איזו עצה אתה רוצה?

אתה רוצה להשאר ידיד שלה? אחלה.. אבל תזהר עם תקוות שווא תזהר לערוג לה בסתר. היא אמרה מה חושבת, ומה היא מרגישה.. ונשמע שהיא לא מעוניינת. אל תדמיין לעצמך שהיא תשתנה בעתיד הקרוב או הרחוק. תמשיך הלאה.

Lir האחת

New member
כמו שכבר ייעצו לך..

אני מבינה אותך, זה יותר קל לייעץ מאשר ליישם את זה..אבל לדעתי כדאי לך להמשיך הלאה. לחיות בתקוות וציפיות זה נחמד לתקופה מסויימת, אבל כשזה עובר את ה"מינון הנכון" זה סתם עושה רע ומכאיב.

התרחק ממנה.

העובדות שאתה נמצא בסביבה שלה ושיש לך רגשות כלפיה רק עוצרים אותך במקום ומפתחים אצלך אובססיה שרק תגדל מיום ליום. אם חשובה לך הידידות שלכם, התרחק ממנה. תדבר איתה ותסביר לה שקשה לך להיות לידה כשאתה מרגיש X והיא מרגישה Y. אם היא באמת אוהבת אותך, היא תבין ותיתן לך את הספייס שאתה צריך. לא, היא לא תשנה את דעתה. אם היא אמרה שהיא "אף פעם לא תשכב איתך", זה מראה שאין לה משיכה פיזית כלפיך ומשיכה פיזית זה לא משהו שלומדים לאהוב עם הזמן. אישיות אולי כן, אבל פיזית - אם לא אז זה לא זה וזה לא יהיה זה גם בעוד שנה וגם אם תקנה לה ארמון ותהפוך אותה למלכת גן עדן. התרחק ממנה. יהיה לך קשה בהתחלה אבל זה יהיה קל מיום ליום ואחרי תקופה מסויימת (שתלויה רק בך ובנכונות שלך להתנתק ולהמשיך הלאה), אתה תכיר מישהי אחרת שכן תסכים להיות איתך ובמבט לאחור תבין שהרגשות שלך כלפי הבחורה ההיא כבר לא קיימים. זו בדיוק הנקודה שתוכל לשאול את עצמך האם אתה רוצה לחזור להיות ידיד שלה או לא. אם התשובה תהיה שלילית, סימן שזה סתם היה משהו תקופתי. אם התשובה תהיה חיובית - מזל טוב, יש לך גם מערכת יחסים בריאה והדדית וגם ידידה נפלאה. התרחק ממנה. תן לזמן לעשות את שלו. ותראה שהכל יהיה בסדר.

הרזבם

New member
תזכה בלוטו

ותראה איך היא נמרחת עליך. לא תוכל להיפטר ממנה. זה פשוט, תזכה בלוטו.

למעלה