נפגשים בחמישי הקרוב?

יהבוליק

New member
שלום לכולם!

מישומה לא מרשים לי להכנס בשמי השני, אז פתחתי שם משתמש חדש. אז הנה אני
החדשה ! יהבק/יהבוליק

יהבוליק

New member
מה נסגר עם המפגש השבוע?

יהיה ? לא יהיה? מה אפשר לעשות כדי שבכל זאת כן יהיה?? חודש טוב לכולם!

לצערנו הרב לא ../images/Emo10.gif

כפי שכתבה חבובית לסימבה בהודעה למעלה, המפגש נדחה למועד לא ידוע כרגע.

גם יהבוליק זה אחלה שם

העיקר שאת איתנו!!!!! לפעמים יש תקלות בילתי ברורות...עם כל הטכנולוגייה המתקדמת משניה לשניה בצעדי ענק קורים לעיתים דברים. אם מאוד חשוב לך להכנס כיהב את יכולה לפנות במסר לתמיכה טכנית של
ואם ניתן אז הם ישמחו לעזור לך.

יהבוליק

New member
אוי, איזה בעסה..

ממש ממש רציתי. אני אנסה להמליץ לחברים שבתחום על הפורום..

באמת אויייי,אוווףףף, חבל ובאסה ../images/Emo5.gif

גם אנחנו רצינו, ציפינו, התכוננו ותיכננו... חבובית טרחה, התקשרה, שלחה מיילים, תיאמה,הציעה , המציאה ומה לא, אילן נתן לנו מיקום במרכז והוסיף הקרנת סרט, עומרי שנמצא בשיא הלחץ לקראת המחזמר: " 101 כלבים דלמטים " שעולה בחנוכה ושלו הוא מעצב ויוצר את הבובות, מצא בכל זאת את הזמן להיות בקשר רציף איתי ולא הפסיק להציע את עזרתו בכל נושא שצריך ונראה לי שגם אני עשיתי ככל יכולתי כך שבאמת היה רצון טוב מצידנו לקיים את המפגש!!! יחד עם זאת ולצערנו הרב ההענות למפגש היתה דלה מאוד הפעם ולא הצדיקה קיום אירוע בסדר גודל כזה לכמות כ"כ קטנה של משתתפים!!! עם כל האכזבה בוודאי תסכימו איתנו ש"להטריד" את המרכז, להזמין אורחים שיטרחו להגיע במיוחד ויתראיינו,להקרין סרט,לערוך סדנא וכל זה עבור בודדים,אינו מצדיק זאת ( ועוד לא דיברנו על כל זמן העבודה,ההכנות והאירגונים שלנו ) כרגע רעיון המפגש לא ירד מהפרק לחלוטין
אנחנו פשוט לוקחים זמן כדי לחשוב על כך. בנתיים זה הזמן המתאים ביותר שכל אחד ואחת יעשה קצת יחסי ציבור לפורום שלנו על מנת לצרף חברים\ות נוספים דבר שיגדיל את הסיכויים למשתתפים רבים יותר בדיונים, בנושאים ובפעילות השוטפת של הפורום ובוודאי גם במספר המשתתפים שירצו לקחת חלק במפגש מסוג זה בפעם הבאה. אז קדימה תתקשרו, תכתבו, תדברו עם כל מי שאתם חושבים שיכול להתעניין ולהפוך לעוד חבר\ה במשפחת הבובנאים של הפורום תפרסמו בכל אתר שניתן ואו כל רעיון יצירתי אחר שעולה במוחכם ותזמינו לבקר ולהכיר את הפורום ואותנו. אנחנו מודים לכם מראש על שיתוף הפעולה ומקווים שיחד נצליח להעיר ולרענן את הפורום.

מצד אחד,../images/Emo201.gif

אני מצטערת יחד אתכם. אני יודעת כמה זה מתסכל לארגן כזה מפגש ולבטל ברגע האחרון. ומצד שני, אני שמחה. כי כל כך הצטערתי שאני מפסידה.... ואם זה נדחה-אז יש מצב שאוכל להגיע! רק שתדעו, שביום המיועד, היתה לי הצגה כל כך , כל כך איכסית ( כזאת, שאני חושבת תוך כדי ההצגה על הסבה מקצועית!) שאפילו חשבתי שאולי זה "עונש" על זה שלא יכולתי להגיע למפגש הפורום. אם יהיה לי כוח, אולי אעלה שיתוף מחוויותיי - זה בטח יעורר תגובות מסוגים שונים...

אבישגה בדבר אחד אני יכול הרגיע אותך

זה לא היה עונש על שלא יכולת להגיע למפגש!!!!!!!! איך אני בטוח כ"כ תשאלי
אני אסביר... את מספרת שבאותו יום היתה לך הצגה משמע מדובר על משהו שקרה בשבוע שעבר אז נכון שהמפגש היה אמור להתקיים ביום חמישי שעבר ה 4.11 אלא שבגלל מיעוט נרשמים דחינו אותו בשבוע בתקווה שחברים נוספים יאשרו את השתתפותם והוא היה אמור להתקיים ביום חמישי הקרוב!!!!! אלא שלדעתי את לא ידעת על השינוי מאחר ובזמן שהודענו על כך היית בחו"ל
כך שבדבר אחד את יכולה להיות בטוחה, זו אינה קללה
על העדרותך
אני ואני בטוח שגם השאר ( כולל קינמונית החתולה הסקרנית
) נשמח להיות לך אוזן קשבת וכתף תומכת
אם תבחרי לשתף אותנו - אנא עשי זאת בהודעה חדשה שלא תהיה קשורה לשירשור זה, מה עוד שאת מציינת שבטח שזה יעורר תגובות מסוגים שונים (דבר שישמח אותי ) וכדאי לתת לזה את הבמה והמיקום המתאים. מלבד חיבוקים חמים חברה וצער שעברת חוויה שגרמה לשועלה ותיקה, מנוסה וחזקה כמוך לחשוב על הסבה מקצועית אני יכול לספר לך שפעמים רבות כ"כ ( ואולי אפילו יותר מדי )במהלך כל שנות עבודתי ובמיוחד בתקופות האחרונות עולה במוחי המחשבה להחליף מקצוע... כמו שאת יודעת ורואה - אני עדיין כאן! או כמאמר שירם של הדצים: כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדי, כאן בניתי את ביתי ובובותי

למה לבטל? אפשר לעשות מפגשון ,או אצלי או

בבית קפה. למה לא להפגש בכייף? חייב תוכנית????? בואו נפגש ספונטנית וכשיהיו מספיק חברים נפגש עם תוכנית!! מה הכבדות הזאת?

../images/Emo45.gif, מפגש מהסוג שהיה מתוכנן היה יכול להיות

מועיל עבורי. אבל גם מפגשון יתקבל בברכה , דבי רעיון מצויין

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד דבי

גם אני התאכזבתי שאין מפגשד, אפילו הודעתי בעבודה שאני לא מגיעה בשביל זה ורציתי מאוד להעביר סדנא עם חבובית אבל זה לא נורא. אפשר להפגש בכל זאת,להתחבק, להתנשק, להחליף חוויות מהחיים ונאכל אוכל טוב. אפשר להביא בובות שלנו ולעשות קצת שמח, ובפעם הבאה לעשות מפגש יותר רציני :) ואם לא נוח להתארח בבית של מישהו, אפשר גם לקבוע באיזשהו מקום, סה"כ נעים עכשיו בחוץ. אפשר לפרוש שמיכות פיקה ולעשות פיקניק יחד בפארק הירקון באיזה שישי בצהריים. כולם יודעים איפה זה. זה במרכז, יש חניה ויש שם מלא מקום ואפשר להשתולל בכיף ...

פיולה אז לא הבנתי...

את בעד דבי? או בעד המפגשון??? אני למשל גם בעד דבי ,גם בעד המפגשון
וגם בעדך!
כולנו התאכזבנו מהביטול
גם אני ביקשתי מהתיאטרון לא לשבץ הצגה ב2 התאריכים שהיו למרות שמצבי הכלכלי מחייב כל הצגה וכן אני יודע על הכוונה והרצון הטוב להעביר סדנא ואני מודה, מודה, מודה לך על כך
אבל כמו שאומרים: לא בוכים על מפגש שנדחה\בוטל! ואני מזמין אתכם להרים את הכפפה וליזום מפגשון מצומצם יותר בבית קפה או בפארק הירקון כפי שהצעת ( אחלה רעיון ) את רואה דבי?! אני בכלל לא כבד ואיך בכלל את אומרת עלי כובד כשאני כולה 62 ק"ג ביום טוב שלי!!!!!!!

יהבוליק

New member
רק בקשה..

אפם אפשר להתחשב אני אשמח.. אני גרה רחוק רחוק.. ( חצי שעה מירושלים הרחק הרחק..) ואני רוצה לאוד גם לבוא וגם להגיע הביתה אח"כ .. אז אם אפשר לא בשעה מדי רחוקה מהמציאות.. תודה רבה
יהב

פ י ו ל ה

New member
רשימת ../images/Emo45.gif

דודי בן אדרת המלך
דבי זריהם המלכה
לפורום שלנו, הכי שווה בתפוז
מפגשון שווה וחמוד, אך לא חייב להיות חפוז
להרים כפפה- אעשה זאת בשמחה
בבית קפה או בפארק ולהשתדל על שעה נוחה
יום שישי בצהריים, כי אני עובדת כל השבוע בירושלים אז מה אתם אומרים חברים?

simba6

New member
יאללה נפגשים

איזה כיף... אהיה שם, סקרנית ושמחה לפגוש אתכם. גמישה לגבי המקום והשעות, אם בשישי אז אשמח בשע הבוקר/ צהריים לפני כניסת השבת אם תרצו אוכל להזמין גם חברים וחברות מביהס לתאטרון בובות בחולון מהקורסים שלי שלא משתתפים בפורום שיהיה שבוע מ ע ו ל ה ! סימון

simba6

New member
נפגשים בחמישי הקרוב?

שלום, אשמח לדעת גם כדי להזמין ולעדכן את החברים שלי ללימודים בחולון... תודה ושיהיה אחלה שבוע לכולם, סימון

למעלה