נפגשים בכיכר

ZiV GiLbOa

New member
האם צריך שם מסוים לכל כיכר או מוטיב מסוים?

כלומר, אולי קודם נבחר איזשהו נושא כולל לכל הכיכרות וככה יהיה הרבה יותר קל למצוא שם לכל כיכר. אפשר לבחור מוטיב בסימן 60 שנה לישראל. מה דעתכם?

אולי מוטיב מרכזי ואולי לכל כיכר בשם אחר

רק ששוב לא יתנו בעיריה את כל השמות המוזרים שיש לרחובות כאן... תשימו לב שאין פה אף רחוב ע"ש אישיות , למשל... אני היתי קוראת כיכרות ע"ש אומנים ויוצרים שנפטרו !

ZiV GiLbOa

New member
נכון, הנצחת האומנים.

או אולי הנצחת גדולי האומה. או הנצחת חסידי אומות עולם. או הנצחה של אנשים גדולים שיצאו מהעיר הזאת. ואינני מתכוון להראל מויאל.

Dark Neko

New member
זה לא ממש מקורי.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

צריך לחשוב על שם גאוני, משהוא שאף אחד לא חשב עליו בעבר. תארי לך כיכר איינשטיין.

אני מניחה שכולם יודעים איפה זה.... אלא ש.....

גם איפה ה- 06 כולם יודעים איפה נמצאת וראש העיר החליט שהוא רוצה שכולם יקראו לזה- "צמח השדה" ולא 06ולכן אני מניחה עלה הרעיון לקרוא לכיכרותבשמות , יש בזה הרבה , כי אותי למשל נורא מעצבן שלכיכר של צמח השדה / העירית קוראים כיכר שאול זול , זה הפך להיות מן נקודת ציון וזה לא ראוי שבעל מכולת יקבל שם של כיכר
אוי , עכשיו עלה לי רעיון , יש את חגי ביבי ז"ל שנהרג במלחמה ויש את השוטרת שנדרסה עם בעלה - עליזה בביוף ז"ל ובעלה עמיחי ז"ל ויש אנשי מפתח בעיר שניתן אולי לקרוא לכיכרות על שם ובכך לכבד את זיכרם נשמע לכם ?

אופס....סליחה ,סליחה ושוב סליחה ../images/Emo9.gif

איזה פדיחה , לא זוכרת שאמרת את זה ואולי כן זכרתי וזה נשמר בתת מודע שלי ועלה לי פתאום לראש... ממש מתנצלת ! עדיין , רעיון לא רע , לא??

ZiV GiLbOa

New member
תיקון-

חגי ביבי ז"ל לא נהרג במלחמה אלא בפעילות באיזור כיסופים שם יצא מול מחבל חמוש ונהרג ביחד עם חברו לפלוגה וסגנו, לאונרדו. (עשיתי עליו עבודה) אבל יש חייל שנהרג במלחמת לבנון השנייה בהתפוצצות טנק- ינון ניסן הי"ד. וישנם עוד חיילים רבים ואנשים גדולים שעירנו שכלה ומגיע להם הכבוד הזה.

Dark Neko

New member
אני לא חושבת שזה יעזור לו.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

06 תישאר 06. ולמה? כי זה כבר נכנס לתודעה. אף אחד לא ישאל באוטובוס אם הנהג מגיע לצמח השדה, אלא ל-06. כולם רגילים לזה. יש דברים שנכנסים לתודעה בקלות, אבל זה צריך להיות משהוא מפורסם, שלא רגילים אליו. O: [כמו תכניות בטלויזיה. ממשעמם כולם אומרים מצ'עמם. לא? XD]

skaramoosh

New member
יש כיכרות שלא צריך להמציא להן שמות חדשים

להמציא שם חדש לכיכר האופניים או לכיכר הנשרים סתם יבלבל. אפשר גם לתת שמות לכיכרות על שם הרחובות או המסדות שהן נמצאות לידם- למשל: כיכר הנחלים, כיכר המשטרה, כיכר הספרייה וכו'. מה אתם חושבים?

למעלה