נפגשים בסתיו .... שימו

ט י נ ה

New member
נפגשים בסתיו .... שימו ../images/Emo23.gif

הי לכולם אני רואה לפי הנוכחות הדלה שכולכם עדיין זוללים ומשמינים ... זה מכה כמה החג הזה הפך להיות ליל סדר של אכילות .... אני החלטתי תוך כדי החג לעשות נסיון ולאכול במהלך כל החג כולל לפני ואחרי רק שתי פרוסות עוגת דבש. אחת כבר אכלתי ואחת עוד נשארה לי . יאממממממממי. ועכשיו להודעה חשובה : בתאריך 26 לספטמבר חול המועד סוכות תשדור תוכנית חמודה ומיוחדת בה ג´וזי כץ ואנוכי נשוחח שיחה פתוחה ללא מנחה מלב אל לב .. במהלך השיחה ישובצו קטעי ווידאו נדירים מעברה של ג´וזי ועברי שלי ... ( למשל זהב טהור מעד פופ או צמח בר מתוכניתה המיתולוגית סיבה למסיבה של רבקה מיכאלי בקיצור נפגשים בסתיו 6 תוכניות כל יום צמד אחר למשל ירדנה ארזי ואתי אנקרי או יגאל בשן ובן ארצי ועוד ... אז הנה הודעתי גם אני בפנים. שעה תפורסם בעיתונים שכחתי ............ ערוץ 1 אמרתי ? סי

actress

New member
הוידאו כבר מכוון לתאריך הנ"ל../images/Emo13.gif

ו..ביום כיפור אוכלים הכי הרבה

actress

New member
בזכות טיפ טיפ ביררתי ו"סוף עונת...

התפוזים" יש משהו גם על סי ב 17.9 בשעה 21:40 ערוץ 1 הנה הידיעה של רשות השידור

בובי זה לא זה!!!!

התכנית של קוטנר מצויינת, ואני בהחלט ממליצה עליה בחום. אבל יש פרק מהמם על תולדות הרוק הנשי, סי שלנו מככבת שם ואני חושבת שקוטנר עשה לה כבוד. התאריך והפרטים יגיעו בהמשך. שנה מקסימה לכולכם, טיפ טיפ.

actress

New member
אבל את אמרת שזה יהיה ואני ביררתי

והתוכנית הרביעית היתה ב 3 לחודש הבאה תהיה מתי שצוין אני ממש צריכה לדעת כי אני רוצה להקליט.

לימבו

New member
וואוו!!

actress תוסיפי את זה לוח תאריכים, שנזכור... אגב, סי- השארתי לך הודעה בטלפון אתמול, אבל אני חייב להגיד גם בפומבי: ההופעה בערוץ 1 ביום שבת היתה מדהימה! (למרות שהיית בהתחלה בלי הכובע... נורא אהבתי את הכובע ששמת בהופעה שאנחנו היינו בה...) מה קרה לאריק סיני בשיר "שושן פרא"? הוא שכח קצת את המילים...?

למעלה