נפגשים מחרתיים

morality

New member
נפגשים מחרתיים ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

אהלן חברים, אני מבקשת להזכיר לכם את פגישתנו, מפגש חברי הפורומים לזכויות בעלי-חיים, מחרתיים, יום שני, בשעה 17:00 בפארק הירקון, בדשא שמול הכניסה ללונה פארק (מעבר לכביש), הכניסה משד´ רוקח. אשמח מאוד להכיר אתכם פנים אל פנים. כפי שראיתם בלוח, כמה חברים התנדבו להביא אוכל ונשנושים - אם מישהו רוצה הוא מוזמן להוסיף גם משהו משלו. אנא אל תשכחו גם להביא חפץ כלשהו אותו נתרום למכירה ציבורית שהכנסותיה מוקדשות לעמותת לב לחי. אני מצרפת לכם כאן קישור להודעה שפורסמה ע"י עמותת לב לחי בפורום המקביל בוואלה. אם יש למישהו שאלה בקשר למפגש, אנא שרשרו לכאן. מצפה לראותכם, מורליטי (מוגלי)

מור ד

New member
הצעה קטנה שלי....

שמישהו יתנדב להביא מדבקות, וכל מי שמגיע ירשום את השם האמיתי שלו ואת הכינוי בפורום

shanty.G

New member
לא מחרתיים, היום ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

היום נראה את כל הפנים שמאחורי הניקים איזה כיף!
אני מזכירה לכל מי שמתכוון להגיע (האמנם רק 10? מי עדיין לא הצביע בסקר
?) כמה תוספות: כדאי להביא שמיכות לישיבה על הדשא; למי שיש ויכול להצטייד בתאורת חירום ("תדיאור") מומלץ ביותר, אלא אם כן יש לכם עששיות רומנטיות ונרות עמידים לרוח
; (לגבי נישנושים -ראו לוח). למרות שנכתב- מזכירה את ה"חפץ"- כל דבר- ספר, דיסק, כד, חולצה, תמונה, קערת פירות, אהיל, פוסטרים- כל דבר העולה על דעתכם שעשוי להימכר. במקום לזרוק בפסח הבא לפח- להביא למכירה המיוחדת למען חוסי עמותת לב לחי. ו ... ה מ ו ן מצברוח טוב, ציפור קטנה לחשה לי שתהיה
ואולי גם דרבוקה תצטרף למסיבה. אז להת´ היום בערב
shanty

adipo

New member
בשבילי זה לא היום...

זה יהיה בשני לעשירי! אז תהנו ותמסרו אחד לשני ד"ש ממני...
יום טוב וחג שמייח עדי

adipo

New member
גם ככה את כבר פגשת אותי...

אז לא נורא, תחכי עוד שבוע...
תבלו!

למעלה