נפח בשיער

C h e N 1 5

New member
נפח בשיער

שלום, יש לי שיער גלי שנוטה להתתלתל כשהוא מתנפח ובכללי יש לי שיער בד"כ נפוח מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הנפח? העלאתי תמונה של השיער

C h e N 1 5

New member
ועוד שאלה..

חברה שלי לא יודעת אם לעשות גוונים בלונדינים או לא זה הצבע שיער שלה זה יהיה יפה? ומה כדאי לצבוע במספרה או לקנות את הצבע גוונים הזה שיש לשוקי זיקרי?

Black Jane

New member
שלא תיגע בשיער שלה!

הוא מהמם!! אני כל כך אוהבת את השטני הזה...

Black Jane

New member
ממה שניתן לראות, הוא יותר יבש מאשר נפוח

ממליצה לך לשים קרם בקצוות ובמקומות היבשים... שיער גלי מתולתל זה כמו שלי, לכן אני ממליצה לך על נטורל פורמולה עם הפקק הסגול או הכחול אם בא לך יותר לתלתל.

C h e N 1 5

New member
אני הסתפרתי לפני

כמה ימים אם זה משנה ככה שאין לי שיער שרוף או משטו.. ואני לא אוהבת את הקרים של נטורל ניסיתי והם לא טובים לי ואני לא רוצה יותר לתלתל רק להוריד את הנפח

C h e N 1 5

New member
כן שמעתי על זה..אבל

מזה בדיוק דילול שיער? אני בד"כ מדרגת את השיער וככה השיער פחות נפוח...למה הכוונה בדילול? איך זה בדיוק?

מסבירה...

דילול שיער זה כמו תספורת רגילה..הספרית מורידה לך מהשיער קצת במקומות שגורמות לשיער להראות יותר דק ויפה. הדילול פוגע ממש מעט באורך כי היא מורידה שיערות מלמטה(איזור הצוואר בעיקר) אני אישית ממליצה על דילול..מכירה מלא שעשו וזה ממש ממש יפה....

C h e N 1 5

New member
אהה הבנתי תודה ../images/Emo13.gif

ממ אין עוד דרך? חוץ מתספורת אמרו לי שתוך כדי מקלחת להסתרק כשהמרכך על הראש או המסכה וז לשטוף זה יכול לעזור?

אמ...

לא נראה לי הסירוק..אולי זה יעזור לאותו הרגע או היום.... אני ממליצה לך על תספורת...תאמיני לי שזה הכי נוח....גם קרם שיער יעזור לך עם הנפח..אבל עדיין מומלץ התספורת.

הממ לא מצאתי.. אבל:

אני מכירה מישהי שיש לה שיער ג'יפה ג'יפה- כמעט כמו של אתיופאים[לא שאני גזענית כן?] והוא עולה כלפי מעלה במקום למטה והיא עושה דילול ופן והשיער נראה הרבה יותר טוב גם בלי פן. ואל תדאגו!!11 זה לא פוגע בשיער!!1 רק בנפח וזה טוב.

אני מתה לעשות דילול,

כל ספר יודע לדלל? לא מתה על הספר שלי. נראה לי אני אלך למוסך שיער בת"א >_> ד"א, פורום מעולה.

דילול כמשו כן הוא!

השיער נהנה דליל יותר אך לא נפגע! לא יורד מהאורך! אות הדילול עושים מהשורש! את הדילו לא עושים במסגרת בכדי שלא יקפצו השוונצים המעצבנים! לא יכול להמליצ לך על דילול בלי לראות את הנפח של השיער בבירור(בלי הפנים רק את השיער אולי תמונה יותר ברורה?) דירוג נותן נפח לשיער! אבל לא כל כך משמעותי תני תמונה יותר ברור ונראה עד כמה השיער נפוח ואם בכלל כדאי לעשות דילול בדילול השיער נהיה דליל אבל אם את סובלת מנשירה (קשה אל תגעי בשיער זה תלוי בהמון גורמים ) מקווה שעזרתי
חתימה טובה אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי

C h e N 1 5

New member
בקשר לדירוג..

זה לא נתן לי יותר נפח לשיער..להפך! זה הוריד לי את הנפח.. ויש לי נשירה בגלל זה אני חושבת אם לעשות דילול או לא..הבעיה היא גם שזה לא רק נפח יש לי גם הרבה שיער על הראש!! אולי גם בגלל זה זה נפוח..

למעלה