נפטרים בחלום.

נעמה283

Active member
אלישבע חשוב לי להבין עוד חלום שקרה ממש לפני שנים רבות על אימי זיכרונה לברכה .
החלום אירע בזמן הקשר עם האהוב לשעבר ולא ידעתי מה לעשות ומה לבחור עבור עצמי .
בחלום ישבתי מולה וגם הוא והיא נורא כעסה או דאגה והסתכלה עליי
בעקבות החלום ניתקתי את הקשר סופית. מה לדעתך החלום אומר ,האם באמת מדובר בנפטרת שני אימי זיכרונה לברכה והאם היה פה מסר ממש או פשוט פחד שלי בלבד
שוב מרגישה פספוס וחבל שלא הכרתי את הפורום קודם לכן

אלישבע777

Well-known member
אלישבע חשוב לי להבין עוד חלום שקרה ממש לפני שנים רבות על אימי זיכרונה לברכה .
החלום אירע בזמן הקשר עם האהוב לשעבר ולא ידעתי מה לעשות ומה לבחור עבור עצמי .
בחלום ישבתי מולה וגם הוא והיא נורא כעסה או דאגה והסתכלה עליי
בעקבות החלום ניתקתי את הקשר סופית. מה לדעתך החלום אומר ,האם באמת מדובר בנפטרת שני אימי זיכרונה לברכה והאם היה פה מסר ממש או פשוט פחד שלי בלבד
שוב מרגישה פספוס וחבל שלא הכרתי את הפורום קודם לכן
כידוע אני צריכה רקע מעמיק יותר בקשרים שלך עם אימך ואהובך זה. לא נראה לי סביר, שמתנקים קשר עם מישה, רק בגלל חלום.
עדיף לא להתעסק בחלומות ישנים. הם לא רלבנטיים כיום, ואינם יכולים לעזור לך. כל חלום טוב לשעתו. עדיף לך להתרכז בהווה ובעתיד.

אלישבע777

Well-known member
נורא פחדתי מהתגובה שלה בחלום ונבהלתי אז ניתקתי את הקשר וברחתי מכל הסיטואציה ...
היחסים עם אימי היו לא פשוטים . היא היתה מאוד קרה ודרשה ממני המון . לא היו לי שיחות איתה מלב אל לב . היא היתה רודנית כלפי . הילדות היתה לא פשוטה ולכן לא שיתפתי אותה בהרבה .
נראה לי שאת כבר פתרת את חלומך. החלום בעצם גרם לך לעזוב את הבחור כי הוא לא התאים לך באמת. לא ידעת להחליט אם עדיף לך חבר שאינו מתאים לך, או עדיף בלי חבר בכלל ולהיות לבד. החלום עזר לך לפתור את ההלבטות הזאת של כן לא כן לא... אם הבחור היה מתאים לך באמת - לא היית עוזבת אותו בגלל חלום!

אלישבע777

Well-known member
הבנתי אותך .
אך שאלתי היא אם יש מסר מנפטרים לדעתך
אשמח לשמוע את תגובתך בנושא
איני יודעת אם יש מסר מנפטרים, איני מאמינה בזה כי אין חיים אחרי המוות. המסר בחלום הוא רק מעצמנו לעצמנו. אם נוח לך לחשוב שזה מסר מהעולם הבא - זה בסדר, אין בכך כל רע, אבל אל תתני לדברים הללו משקל גדול בחייך. תתרכזי בעולם הזה, בהווה ובעתיד

למעלה