נפט/ סולר להסקה

דנימי

New member
נפט/ סולר להסקה

מושי/ רונן האם השנה מתוכננת התארגנות של הישוב לרכישה של נפט / סולר להסקה ? בשנה שעברה כמדומני ז'אק ניסה משהו וללא הצלחה גדולה ( אני חושב שחלק מהסיבות היו שלא התחלנו להערך מוקדם לנושא וחלק מהמשפחות רכשו כבר את הנפט ), השנה - אם נתחיל את הפעילות מוקדם ניתן יהיה להשיג לא מעט משפחות שירשמו לנושא - דבר שיקנה כוח קניה רציני מול חברות הדלק. תקן אותי אם אני טועה אבל לפני כמה חודשים דובר על ועדת מיכרזים ישובית ?! האם יש דבר כזה? אם כן, לאור עליית המחירים האחרונה לא כדאי שהועדה תתחיל לטפל בנושא !?. עוד נקודה למחשבה - אולי כדאי לחבור ללפיד ויחד ללכת על הנושא...?

satr

New member
אנחנו בעד ../images/Emo45.gif חייבים לנסות להוריד

את המחירים

הסקה מוטעית...

1. יש וועדת מכרזים (אשר הוקמה אצלינו מתוך רצון להעמיד סטנדרטים גבוהים של ניהול ציבורי שכן החוק פוטר אותנו מחובה זו) והיא פעילה לפי הצורך. תפקידה של ועדת המכרזים להתכנס בעת הצורך למטרת פתיחת מכרזים הקשורים לתקציבים הציבוריים. לא היתה להקמת ועדה זו מטרה לטפל במבצעי הוזלות או בכל צורך פרטי אחר, גם אם הוא חיוני ומאחד מספר רב של תושבים. 2. באופן אישי אני שמח לראות יזמויות מסוג זה צצות ועולות, ועוד יותר כשהן מצליחות לעמוד במטרתן. אולם, יזמויות אלו הן פרטיות לחלוטין. הצוות הקיים המנהל את הישוב לא מסוגל לעמוד בעומס נוסף מסוג זה למרות חשיבותו. 3. אשמח לראות ועדה לערבות הדדית אשר תוקם בישוב. ועדה זו תוכל לקחת על עצמה יזמויות מהסוג שהעלית (כלומר: הנחות מרוכזות וניצול היתרון לגודל), הפקת כרטיס אשראי לתושבי הישוב ומועדון לקוחות (יוזמה שנוסתה בעבר אך טרם הצליחה), ניהול גמ"ח הלוואות כספיות ומתן בסתר, ניהול גמ"חים שונים (השאלות שונות ללא תמורה) או קישור התושבים לגמ"חים פעילים בסביבה, ניהול מבצעי סיוע ליולדות (כן ירבו)/אבלים (לא עלינו), ועוד ועוד (השמים הם הגבול). אין ספק שועדה לערבות הדדית תגבש את הקהילה ותאפיין יותר מכל ובאופן מעשי ויומיומי את היות הישוב כפר האורנים ישוב קהילתי.

למעלה