נפיחות ביד

רותי57

New member
נפיחות ביד

שלום לכולם!!!לאבי יש נפיחות למעשה בצק ביד שמואל תקופה ארוכה. היתי איתו אצל רופאת משפחה, היא לא יודעה לומר לי למה יש בצקת. היד בצבע זהה ליד הבריאה. החום של היד אותו חום, היא נסתה לתת לו אנטיביוטיקה כי באותה היד יש לו פתריה על האצבע.אז חשבה אולי זה זהום . שלחה אותנו לבצע בדיקת דופלר ביד אך גם זו תקינה. אולי זה משום שאבי ישן המון ותמיד על הצד הזה! האם יש למשהו השערה ?. בתודה לכולם

zs1957

New member
לבצע בדיקות מקיפות יותר

אנא פני לנוירולוג ובקשי לעשות בדיקות דם וכן בדיקה נירולגית מקפת. בבדיקות דם ניתן לגלות הרבה דברים. נפיחות ביד רומזת על משהו שמתבשל. ידעי את הרופא על עניין הפטריה. האם הוא מתלונן על כאבים? למשל היד של אמא שלי הייתה נפוחה ובבדיקה גיליתי שבר במרפק. פנינו בדחיפות לבי"ח עשו בדיקות צילומי רנטגן גילו שיש שבר מרוסק במקרה כזה עושים ניתוח היא אושפזה למעקב ולאחר יומיים נשלחה הביתה גבסו את היד, אבל הגבס עשה לה רע שוב פנינ לבי"ח בהמלצת מנהל המחלקה הורידו את הגבס והוחלט על טיפול שמרני,הרבה פיזיותרפיה ומעקב מצוד של הצוות האורתופדי. כיום יש שיפור במצבה. הפיסיתרפיה עושה לה פלאים, הפיזיותרפיסטית למדה את המטפלת תרגילים, הסבירה איך להרים ואיך להשכיב ואיך לעשות עיסוי, ואיך לרחוץ.עבודה מקצועית נותנת פירות.אני הכנסתי פיזיותרפיסטית פרטית והיא עושה עבודה נהדרת. אמא שלי שהיא בעולם הדימדומים משתפת עמה פעולה במגע, בקשר עין,בשפת גוף. פשוט מדהים לראות איך היא עובדת אתה. זה מחמם את הלב שהיא עושה טוב לאמא והיא מרגישה טוב. לאחר פעילות של שעה עם הפיזיותרפיסטית היא הולכת לישון,רגועה ושלוה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה