נפיחות ואדמומיות

1Unicorn1

New member
נפיחות ואדמומיות

ביום שבת התעוררתי כשכל האזור של ארובות העיניים שלי נפוח לגמרי (ממש נראיתי כמו ילדה מוכה...) והכל היה בצבע אדום וסגול - אין לי מושג ממה זה נבע. הנפיחות ירדה והצבע מעט התבהר אך לא לגמרי. העור מעט גבשושי כעת. האם יש חומרים מסוימים שיכולים לגרום לתגובה מעין זו? ומה ניתן לעשות כדי להפחית מהאדמומיות שנותרה? תודה מראש

גרציאלה שלום ותודה שבאת

יש חומרים כימיים שיכולים לעשות יותר מזה, אבל אם זה כתוצאה מחשיפה לחומר שכזה, את יכולה לדעת בשחזור לאחור, לא חלף זמן רב מיום שבת. אם יש הטבה כדאי להמשיך להמתין מבלי לעשות דבר, מלבד אולי לקבל אבחנה מסודרת בקופת החולים. במידה וזה מחמיר שוב כדאי לשקול טיפול הומיאופתי מסודר. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

1Unicorn1

New member
אלישוע

קוראים לי ליאת ולא גרציאלה ..
האם אחד מהחומרים הבאים הוא חומר שעלול לגרום לאלרגיה? אני חושדת שמסכה שבה השתמשתי אולי גרמה לי לאלרגיה ואלו החומרים שהיא מכילה: Kaolin, Butylene Glycol, Corn Starch Modified, Salicylic Acid, Kola Nut Extract, Aloe, Rosemary Extract, Menthol

שלום ליאת

יתכן שכן יתכן שלא, כימיה זה לא התחום שאני בא ממנו. כל החומרים האלה הם מרכיבים מקובלים בתכשירים שרבים משתמשים בהם ועם זאת רובם לא מפתחים תגובות כמו שלך. מה מצבך היום ?

1Unicorn1

New member
העיניים חזרו לקדמותן

גם שמתי סרום ויטמין סי עליהן וזה נתן את השיפור הרציני והחזרה שלהן למצבן הרגיל

למעלה