נפיחות

שוקiלית

New member
נפיחות

נמאס לי כבר, הגוף כולו נפוח קצת ובעיקר הבטן, כמו של הריון חודש שלישי. ואני יחסית "רזה" אז הנפיחות הזאת בולטת מאוד מאוד. נעלמת בדר"כ בבוקר אבל לא תמיד, כי אני לא מתרוקנת כל יום, אלא פעם בכמה ימים וגם זה סיוט מבחינתי. מה עושים כדי להתרוקן כל יום? לרוב ממליצים הרבה סיבים ירקות פירות כדי להתרוקן כל יום, אבל אצלי זה נתקע והפקק לא משתחרר כמה ימים, ועד אז הבטן סתם נפוחה. וגם במשך היום כל הסיבים והירקות רק מנפחים. סיוט סיוט. מה עושים?

עוז46

New member
לנפיחות

ישנם מספר רב של צמחים שיכולים להקל ואפילו לפתור את ההצקה הזאת לזמן מה. אבל שם המשחק הוא תזונה נכונה. ולא לפי מר שמועתי, אלה לפי איש מקצוע בתחום, לעצירות יש נטיה להפוך כרונית, ואז קשה מאוד לטפל בה יחד אם הבעיות הבריאותיות שגורמת (ספיגת מינרלים וויטמינים, על כל ההשלכות).כמו כן אותו איש מקצוע יוכל להתאים לך צמחי מרפא לבעיה הספציפית. וגרעיני שומר ניסית לנפיחות?ובוקר נפלא לכולנו.

שוקiלית

New member
שומר לא פתרון

אלא המנעות ממזונות מסוימים נראה לי שיש לי רגישות למוצרי חלב נוזליים, פירות, ועגבניות! יכול להיות רגישות לעגבניות? הן גורמות לי לתסיסה

יכול מאד להיות..

יכול להיות שאת רגישה לכל משפחת הסולניים. נסי להמנע מהם לתקופה ולראות איך את מרגישה..

שוקiלית

New member
זה אפשרי?כי באמת בלעדיהם נהדר

מלפפון זה סולני? הוא לא עושה לי בעיות גם חציל ופלפל עושה נפיחות וגזים. חשבתי שכל הירקות ופירות אמורים לעשות את זה יש דבר כזה רגישות לסולניים?

כן יש כזה דבר..

וכן זה אפשרי.. אני אישית מכירה מישהי אחת שחיה בלי סולניים בכלל. סולניים: עגבניה, פלפל, תפוח אדמה וחציל. ולא לא כל הירקות אמורים לעשות את זה .. באופן כללי את לא אמורה להרגיש ככה.

שוקiלית

New member
ידוע לך במקרה

על איזה סימפטומים מאפיינים רגישות לסולניים ואיפה יש מידע על זה? כדי לדעת אם זה אכן מזה וזה מה שיש לי ולא משהו אחר בכלל. תודה!!

שוקiלית

New member
קניתי גרגרי שומר לחליטה שאנסה

מי יודע, אולי יעזור ולא סתם אומרים

למעלה