נפילה ברחוב

judithur

New member
נפילה ברחוב

כתוצאה ממעידה על מכסה בולט של בור ביוב שהותקן על מדרכה נפלתי ושברתי קרסול.נותחתי וכיום אני דיי מרותקת לבית (כי יש מדרגות ואין מעלית), כאבים ואי יכולת לעבוד כמה חודשים ברצוני לתבוע את העירייה על מפגע שכזה, ואין לי מושג מהיכן מתחילים . הבת צילמה את מקום האירוע איך יהיה לי קשה להוכיח שאכן זה קרה שם כי העד שראה לא מעוניין למסור את שמו וכשזה קרה לא ממש היה לי ראש לקחת פרטים כי רק חיכיתי שיקחו אותי לבית חולים. אגב גם לא הזמנתי אמבולנס אלא את הבן שהרים אותי והסיע אותי לבית חולים. אודה על כל עזרה

ranibe

New member
את צריכה עו"ד

עקרונית אין מה להגיש תביעה בטרם התגבשו הנזקים שלך. כלומר צריך לחכות שתחלימי ואז במידת הצורך להיבדק על ידי מומחה שיכין חוות דעת רפואית. מאיפה הבת יודעת איפה נפלת אם היא לא הייתה עדת ראיה? האם האירוע דווח מיד לאחריו לעיריה? בכל מקרה, לא חייבים עד ראיה על מנת להוכיח תביעה. יש את העדות שלך , יש את הבן שראה את "תוצאות האירוע" ואת התיעוד הרפואי שאמור לתמוך בגרסתך. כמובן שאין ודאות כי גם אם יאמינו לך אז יתברר כי נפלת כתוצאה ממפגע שלעיריה יש אחריות בגינו. לכן צריך לראות את התמונות ולבחון את גובה המרווח בין המדרכה למכסה הביוב. בכל מקרה צילומים שצילמה הבת על סמך "דיווח" שלך בטלפון או משהו בסגנון לא נראים אף פעם ט וב. כדאי שהבן שראה איפה נפלת יצלם בעצמו.

תשובה:

צילום תמונות המקום הוא ראשית ראיה טובה. לגבי עד/ים - דיי אם יש לך שם וכתובת כדי לאלצו בעתיד להעיד. אני מציע שבשלב זה תאספי את כל החומרים העומדים לרשותך (מסמכים רפואיים, קבלות, הוצאות שונות, תמונות וכו) ותפני ייעוץ משפטי. רפואה שלמה, אביעד מנשה, עו"ד www.law4me.co.il 077-3400017

MashaN

New member
סיווג התאונה

במידה והיית בדרך או חזרה מעבודה, הרי שמדובר בתאונת עבודה וקמה לך זכות לתבוע גם את הביטוח הלאומי, אחרי מתן הודעה על תאונת עבודה.

למעלה