נפילה בתהליך הגמילה

זורינה

New member
נפילה בתהליך הגמילה

השבוע נפלתי קימתי מגע מיני ושיחות על זוגיות שבועיים מתחילת תהליך הגמילה לא מתכננת לעלות שוב על הסוס של הגמילה באותה צורה הפסקתי את הנפילה המינית לפני שממש עברתי קו אדום שכטה ושורה של אבקה זה אותו דבר? גמילה חייבת להיות טוטאלית? מרגישה נקיה ישירה וחזקה ברמות חדשות ברור לי שאם הייתי ממשיכה בגמילה הייתי מתחזקת עוד היחסים שהתחילו הם ברמה שאף פעם לא חוויתי הוא לא האביר שבא להציל אותי אחלה לי עם עצמי ואחלה לי איתו אז ככה שלב חדש תודה לכל אלה שתמכו והעירו את עיני

נ ו ל י ה

New member
לא להתיאש, קבלי ציטוט לעידוד. ../images/Emo13.gif

גלגל המזל, עמוד 57 *מניעה מעצמך היא התפנקות. ההתפנקות של המניעה העצמית היא ההחלט הגרועה מכולן. היא מאלצת אותנו להאמין שאנו עושים דברים גדולים, כאשר למעשה אנו בסך הכל מקובעים בתוך עצמנו.*

זורינה

New member
למה הוא מתכוון?

מה זה מניעה עצמית? התנזרות? למנוע מהמפלצת את האוכל שלה זאת התנזרות או החזרת אנרגיה? זה מבלבל מאיזה ספר הציטוט הזה? כדי שיהיה אפשר לראות מה הוא אומר לפני ואחרי
תודה

נ ו ל י ה

New member
למה התכוון המשורר....

באמת שאני לא זוכר מאיזה ספר של קרלוס לקחתי את זה. דון חואן התכוון לכך: הלוחם צריך לחתוך מתוך חייו כל מה שגוזל ממנו אנרגיה, אבל הוא צריך לעשות את זה בעזרת ההתכוונות, זה צריך לבוא מתוך רצון פנימי עמוק, מתוך רצון אמיתי להיגמל, ולא מתוך החלטה של רגע. דוגמא להתכוונות אמיתית את יכולה לקחת מאנשים שניגמלים באמת מסמים, או מאלכוהול, או מסיגריות. מאחל לך שתצליחי. נוליה.

התנזרות היא מניעה עצמית

התנזרות זה כשאת בעצם נורא רוצה משהו, אבל לא מרשה לעצמך לעשות את זה. זה לא משנה אם זה גבר, או עוגת קצפת, או קורס שאמאניזם מעשי. מבחינה אנרגטית, עדיף שתזדייני כל פעם שבא לך, מאשר שתילחמי בעצמך ורק תאכילי את הטורף שלך בעוד ועוד אנרגיית מודעות, ותוך כדי כך תעצימי את אשליית האגו שלך ש"את מתנזרת ולכן את בן אדם XYZ". לכן את מוזמנת ללמוד. אם יש לך מערכת יחסים - צודי את עצמך בתוכה. תעשי מה שאת רגילה לעשות, אבל תסתכלי על עצמך מהצד - תראי איך את נופלת למלכודות האלה שאת מתארת, תראי מה הטריגרים שעושים לך את זה, תלמדי איך את מתמודדת איתם ותנסי ללמד את עצמך דרכים חדשות ללמוד. אם הזדיינת עד היום, לא יקרה כלום אם תזדייני עוד פעם, פעמיים, או שנה. יותר חשוב שתלמדי איפה את נופלת ומאבדת את האנרגיה שלך, אחרת היא תארוב לך כל החיים כדי לקחת אותך בחזרה ל"שם". כשתדעי בדיוק מה מפיל אותך ואיך לקום משם, תוכלי גם לבחור לך נתיב אחר לגמרי שבו לא תילחמי. כי את האנרגיה של המלחמה עדיף שתשמרי לדברים הגדולים באמת. (אל דאגה, זה לא יותר קל מאשר להתנזר. אולי להפך). תודה על תשומת לבך אחת בדרך

הזמנה לבדיקה

גמילה, מטבעה, היא תהליך ארוך עם שלבים רבים, לא? אולי הדרך מזמינה אותך לבדוק, בתוך הסיטואציה החדשה שאת בתוכה, לאן בדיוק האנרגיה שלך הולכת, ומה הקשר בין בן הזוג החדש שלך לבין הנתינה האנרגטית שלך, ואיך את מגיבה בסיטואציות מסוימות - כמה חופש את מרגישה שיש לך להביע תגובות מסוימות וכמה חופש אין לך להביע תגובות אחרות, ועל מה את מגינה.... מערכת יחסים וסיטואציה זוגית מאפשרת לנו לבדוק את עצמנו בהרבה אופנים חשובים. אולי הדרך מזמינה אותך לקחת את ההזדמנות הזו ולבחון את עצמך במקום סתם "לזרום עם הדברים". תודה על תשומת לבך אחת בדרך

זורינה

New member
מפלצת חיה היא מפלצת רעבה

אחות לדרך תודה על ההזמנה הצלחתי לשמור על האנרגיה שלי ולהתבונן ולתרגל ולהיות כנה בתוך היחסים עד ש התחלנו לדבר עלינו בתור זוג ולקים יחסים הופ כל המלכודות הישנות של רעב בלי תחתית למין ומגע להיות איתו כל יום וקנאה בידידות שלו ו ו הוא נהפך לראשון בסדר עדיפויות שלי בדקתי והתשובה היא אני צריכה גמילה וגמילה זאת גמילה זאת גמילה מהמפלצת הרעבה

גמילה מ.. או ללמוד מ... ?

שלום זורינה, מההודעות שכתבת בפורום על תהליך הגמילה, הייתי מציע לך להתבונן ולזהות את חוסר ההסכמה שקיים בך להיות תלמידה. להבין את המשמעות של גמילה מתוך מאבק - כחוסר נכונות להיות תלמידה. איזו תלמידה נאבקת במורים שלה? באהבה איל

אוף!!

שוב אתה, ההודעות שלך מזה מסובכות, עם מילים גבווווהות כאלה.. אתה בטח מאוד חכם, אבל יש לי כאב ראש מלקרוא שוב ושוב את ההודעות שלך ועדיין בלי להבין למה אתה מתכוון.. תהיה פפפפפפפפפפפפפפשוט. ותפשיק לאהוב את כולם, פרר.. באהבה א.

זורינה

New member
מה אתה רואה ?

מי המורים שלי? איך זה קשור לגמילה מהתמכרות? עם מי אתה רואה שאני נאבקת? מה אתה רואה? תודה מראש

למעלה