נפילה

כבר שנים ארוכות שלא הייתי במקום כזה…
בשנים האלה: מצאתי אהבה, התחתנתי, מצאתי עבודה במקצוע שלי (עובדת סוציאלית), איבדתי את אמא שלי, מצאתי חברים והתחלתי להרגיש טוב עם עצמי. עליות וירידות קטנות אבל בסך הכל מאוזנת….
ואז ברגע אחד מצאתי את עצמי נופלת, משחקת שוב בתופסת עם הרצון לחיות ומפסידה במשחק, מצאתי את עצמי חותכת לי את הבטן כי לא הייתי בטוחה לרגע אם אני בכלל בחיים, ורק מראה הדם שמילא את השריטות שכנע אותי שאני עדיין פה. עדיין נושמת.
ואני מנסה להסביר לעצמי למה הגיעה הנפילה הזאת? מה קרה? ויש המון סיבות קטנות: יום ההולדת שלי, הדרדרות נוספת במצבי הבריאותי, האפטר שייס שהרחתי כשעה לי פלאשבקים לאונס…..
רגעים קטנים ונפילה גדולה!

in bal1

Well-known member
כבר שנים ארוכות שלא הייתי במקום כזה…
בשנים האלה: מצאתי אהבה, התחתנתי, מצאתי עבודה במקצוע שלי (עובדת סוציאלית), איבדתי את אמא שלי, מצאתי חברים והתחלתי להרגיש טוב עם עצמי. עליות וירידות קטנות אבל בסך הכל מאוזנת….
ואז ברגע אחד מצאתי את עצמי נופלת, משחקת שוב בתופסת עם הרצון לחיות ומפסידה במשחק, מצאתי את עצמי חותכת לי את הבטן כי לא הייתי בטוחה לרגע אם אני בכלל בחיים, ורק מראה הדם שמילא את השריטות שכנע אותי שאני עדיין פה. עדיין נושמת.
ואני מנסה להסביר לעצמי למה הגיעה הנפילה הזאת? מה קרה? ויש המון סיבות קטנות: יום ההולדת שלי, הדרדרות נוספת במצבי הבריאותי, האפטר שייס שהרחתי כשעה לי פלאשבקים לאונס…..
רגעים קטנים ונפילה גדולה!
צר לי לשמוע על כך. ראי מה השגת! התחתנת מצאת עבודה,חברים חדשים.ונכון נפרדת מאמא.זה לא פשוט.נסי אולי לחשוב על אמא איזה דברים היא השיגה בחייה.האם עשתה מה שאהבה,האם נפרדה ממך בשיבה טובה.
נסי למצוא דברים שאת אוהבת לעשות מחוץ לשעות העבודה.גם שתוכלי להנות מהם וגם זה טיפה ישכיח אולי את המחשבות הרעות.
תיהיה חזקה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חד פעמית היקרה,
תקופה ארוכה היית מאוזנת, הצלחת לנתב את דרכך לאורך השנים במסלול החיים: אהבה, זוגיות, עבודה, חברים ואבל על אימך.
אבל אולי תמיד ברקע היה החשש מפני נפילה, שלא הגיעה כל כך מהר ולכן כשהיא הגיעה מצאת עצמך לא מוכנה לקראתה.
מופתעת, מרגישה אולי שהקרקע נשמטת לך ויצאת מהאיזון העדין ששמר עליך באיזור הבטוח והמוגן.
אני מבינה את הנסיון לפנות להגיון כדי למצוא את הסיבות הלכאורה קטנות לאותה נפילה אבל לא תמיד אפשר למצוא את הסיבות.
אני מושיטה את ידי ואוחזת את ידך כדי שתרגישי שאני כאן איתך בלי לנסות להבין למה זה קרה אלא להיות איתך בשעת הנפילה,כל זמן שתרגישי שאת זקוקה לתמיכה והכלה.
יש לנו צ'אט אליו את מוזמנת להיכנס הוא פועל עתה עד חצות וכך בכל יום מלבד ביום שישי בערב.
הצ'אט אנונימי, מתנדב/ת שלנו נמצא בצד השני לתמיכה פרטנית.
הקישור לצ'אט: https://sahar.org.il/help

שולחת לך חיבוק ואיחולי לילה טוב, המשיכי לעדכן אותנו.
מתנדבת סה"ר

למעלה