נפילות לעייפות מוגזמת

נפילות לעייפות מוגזמת

כבר יומיים אני עייפה בטירוף. אתמול ברחתי מהעבודה בשעה 12.
אי אפשר להמשיך ככה.

נאמר לי שאני יכולה לשתות או קפה (איחס....או קולה דיאט) קניתי קולה דיאט ושתיתי לי לאורך היום
בערך 3/4 כוס.

האם זה בסדר?
זה לא אומר שאני מיד הולכת לשתות יום יום קולה רק כשתהיה לי נפילת עייפות. ולא זה לא היפו כי אני עדיין
מסתובבת עם מדדים של בסביבות ה-200 כל היום.

Assaf Feldman

New member
העייפות יכולה להיות כתוצאה מהסוכר הגבוה

להיות סביב 200 כל היום זה מאוד מעייף... לגוף קשה לתפקד כראוי על ערכים כאלו.

אז זהו שזה נבדק וזה לא מהסוכר

וזה רק ביומיים האחרונים ככה שממש מוזר. אם הייתי עייפה הייתי צריכה להיות ברצף כל הזמן עייפה ולא רק ביומיים האחרונים.

מה גם שאני בטיפול להגברת מינרלים שחיסלתי בגוף כדי לא להגיע למצב של העייפות הזו. כלומר משהו חלף על הגוף שלי ביומיים האחרונים
ואני לא יודעת מה זה.

אני מאמין שלסוכר הגבוה יחסית התרגלת מזמן...

לכן את חייבת לחפש משהו אחר.
האם עשית לאחרונה בדיקת: ויטמין D, ויטמין B12 , אמוגלובין, ברזל, ופריטין (מחסני ברזל).
חוסר רציני של כל אחד מאלה יכול לגרום לעיפות. אפשרות נוספת היא, שאת מפתחת איזה וירוס "תקופתי".

תודה הנרי. הנזלת שהופיעה הערב מרמזת

שאתה כנראה יותר מצודק.

וכן אני לוקחת את מה שכתבת בכמויות רצחניות כי חיסלתי את המאגרים הטבעיים של הגוף בשנתיים שלא הייתי מאוזנת.
מה שמצחיק בכל הסיפור שהפריטין שלי גבוה והרמה כל כך יפה שאף אחד לא האמין ולא הבין למה אני עייפה כל השנתיים האלה.

davidof64

New member
מסכים,ה B12 ובלוטת התריס הורידו אותי לקרשים

עם העייפות,כשהרופא התחיל להבין והתחלתי לקבל טיפול העייפות נעלמה,כמובן שגם טופל בדרך החוסר בויטמין D.

בול מה שקרה לי. ואני באמת בטיפול רציני

אם כי מצחיק אצלי בלוטת התריס בסדר גמור. אומנם על הגבול העליון כמעט אבל עדיין לא יצאתי מהסוגריים ולכן
אין צורך בטיפול. מקווה שזה ירד עכשיו לאט לאט.

למעלה