נפילות

GrEeNwOmAn

New member
נפילות../images/Emo175.gif

ואל תהרגו אותי, זה האחרון... אהממ.... כמה פעמים נפלת, וממי? כאב\לא כאב? ספר נפילה אחת לפחות... אתה אוהב\ לא אוהב ליפול? קרתה לך פעם נפילה רצינית? או לחבר שלך? איך ניצלת\הוא ניצל?

GrEeNwOmAn

New member
אוקיי אני../images/Emo175.gif

נפלתי 7 פעמים: 4- מרוזן 1- משקל 1- מרוז 1- מבוטן לא כאב... נספר על זאת שנפלתי מרוז ה-
טוב אז, ביום בהיר אחד, קפצנו קצת, ואז שמו לי אפרייט 70, ואני באתי בקאנטר עם רוז, והיא תקעה קפיצה איזה 2 מטר לפני המכשול, ואני עפתי כמו סופר-וומן, מעליה, ומעל הקונוסים שעמדו שם. מזל... חחחחחחחחחח.... לא רצינית. אה דווקא כן. שסוס (לנסלוט השמן) דרך עליה, באף, וגם בעט בה באף, איזה סוס דפוק. ושאחד בשם אורן, אז לנס נכנס לתעלה, והתגלגל על הרגל שלו. ותבינו זהסוס גדול ושמן. תמונה של לנסלוט מצורפת...

Shai Felton

New member
../images/Emo28.gif

לא סופרת
נפלתי מאוטי ומכפיר פעם אחת ומגבע ורקפת קצת יותר
רק נפילה אחת כאבה לי מגבע - שיעור לפני הדרבי הראשון
(מצא לו זמן להתחרפן) ואממממ... הרגשתי כאילו שברתי ת'יד אבל לא.... זה עבר אחרי דקה.
פעם נפלתי מכפיר אחרי מכשול והוא נתקע במכשול והתגלגל - כמעט עליי
- כמעט
נפילה רצניינת לא הייתה לי אבל חברה של יפעם שברה ת'כתף....
אי אפשר לקרוא לזה ניצלה....

TauraMan

New member
נו באמת ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כל שבוע יש שרשור נפילות.... קצת נמאס..

Edubite

New member
באמת!

תודה אבישג על המאמצים אבל כבר דנו ברוב הנושאים ובגלל זה אנשים לא מגיבים לדיונים....

GrEeNwOmAn

New member
נו באמת...../images/Emo175.gif

כפי שאתם רואים די עונים על זה. ואם נפלת ואתה רוצה לספר ולא היה שרשור? טוב אויל אחרי השרשור הזה, פשוט נעשה שביתת שרשור. ולאדובייט, כתבתי חלק מהדיונים שלא חרשנו מספיק, או שלא ידעתי שהיו

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif עונהההה

כמה פעמים נפלת, וממי? 1. מגי 2. סהר 3. רמה כאב\לא כאב? רק בראשונה ספר נפילה אחת לפחות... הנפילה הראשונה- מגי נבהלה ממכונית נראה לי וכולם נבהלו והיא אחריהם, הקיצר היא דפקה לי גאלופ ולא הצלחתי לעצור אותה אז היא עצרה בגדר ואני עפתי עליה (על הגדר)...
אתה אוהב\ לא אוהב ליפול? תלוי....את האחרונה אהבתי.... קרתה לך פעם נפילה רצינית? כן הראשונה...

NTL

New member
הממ

לא נראה לי כל כך טוב שכולם פה זוכרים כמה נפילות היו לכם... זה אומר שלא נפלתם מספיק..... שלא נדבר על התרסקויות... אתם חייבים להוסיף קצת התרסקויות... למרות שבאינגליש קצת קשה ליפול... מאוד קשה אם חושבים על זה... אולי תעשו את זה קצת שונה? אם תצאו מהריבוע הקטן לעולם שבחוץ למצבים קצת יותר קשים האם תשרדו?

Y GIRL

New member
תשובה...

נפלתי איזה ארבע פעמים ניראה לי... דינה פעם אחת בן פעם אחת אזמרלדה פעם אחת קלי פעם אחת נפילה רצינית כבר סיפרי בשרשור הקודם... באחת הנפילות נפלתי על הפרצוף והיה לי אז גשר בשיניים והוא פצע לי את כל השפתיים מזל שנפלתי בחול...וגם כמעט נישבר לי מהנפילה האף..הוא רק ניסדק והיה לי חתך בסנטר. פעם אחת עפתי באויר מעל הראש של הסוסה ונפלתי על הגב..זו הנפילה שעליה סיפרתי בשרשור הקודם על נפילות.

למעלה