נפילתי

birth and death

New member
נפילתי

שורה עלי מוזה על קרקעית האגם רפה שכל שמאס בחיים ושפתיי לא זזות למרות התסכול ועיניי לא דומעות למרות הכאב שקוע בבוץ בתחתית הביצה צועק את הנשמה דממה דממה בתחתית האגם הצלול דעתי עכורה כמימי הביצה וצופה בחלוקי הנחל שלצידי כבר שנים איך אני מתחדד והם מתכהים שורה עלי הייאוש על קרקעית האגם לאן הוא יקח אותי אם אני כבר שם מתכסה בבוץ ושפתי לא זזות לשוני משתרכת רק בכדי לטעום את הדמעות שורה עלי הייאוש על שפת האגם חושב להכנס כי בחוץ די חם מקפיץ חלוק נחל על שפת המים כרגע אני מסוגל לחשוב פעמיים קבור באדמה מוקף תולעים הן גם בסיפורי וגם בחיים האמיתיים חיים אחרים כוחות אדירים אהבה ושמחה הן נחלת העניים אנו כפותים אנו שפוטים הפכתי בזאת לאחד מהאנשים המתים

Lissa Morena

New member
השיר הזה ריגש אותי

למרות נימתו הפסימית, הכאב בזעקה מצליח לשווע מתוך מילות השיר אל הלב. ללא כניסה לניתוח - השיר יפהיפה ומעציב. בראבו

נפילה

לשם עליה, אני מקווה. הרשים וריגש אותי הבית הבא (המכיל כמעט את הכל. לא מעט חזרות מיותרות יש בשיר)- "בתחתית האגם הצלול דעתי עכורה כמימי הביצה וצופה בחלוקי הנחל שלצידי כבר שנים איך אני מתחדד והם מתכהים" (אני מניח שהתכוונת ל"מתקהים" שזה ההפך ממתחדדים).

למעלה