נפילת אנרגיות..

freckles83

New member
נפילת אנרגיות..

פתאום אני מרגישה את זה, קורה לכם?? שלא כל מה שאני רוצה פתאום נמשך אלי. ואני מנסה ומנסה ומנסה ואני יודעת שככל שאני יותר אנסה וככל שאני יותר אשתדל וזה יותר לא אצליח ככה אני יותר אתייאש וככה זה יותר לא יקרה.. דברתי על זה עם מישהו, פתאום הנפילה הזאת של "כנראה אנחנו יודעים יותר מדי ורוצים יותר מדי". אבל עכשיו האנרגיות ירודות.. בכל מקרה. אם מישהו מבין, אודה לחיזוק.. :)

Galel

New member
בדיוק דיברנו על זה בשבת :)

אז ככה: דבר ראשון, זה בסדר להרגיש ככה, את בנאדם ולא מכונה בהיי :) מה שאני עושה, זה שאני נותן לעצמי יום אחד (תנסי שלא יותר כי אחרת זה מחמיר), של באסה מוחלטת - תני לעצמך יום, שבו את בבאסה מוחלטת - לא יוצאת מהמיטה, טורפת שוקולדים, לא עונה לטלפונים ומרחמת על עצמך!!! יום אחרי זה תקומי עם החלטה של "מה עושים הלאה"...ותתחילי מהתחלה. מותר שיהיו נפילות אנרגיות, תחשבי על זה כמו על מרתון ולא ספרינטים...בקילומטר ה20 מותר להתבאס ולהרגיש שזה עוד רחוק...אבל בקילומטר ה21 כבר צריך לדחוף הלאה... ונקודה אחרונה אחרונה למחשבה - הכל, אבל הכל, מסתובב סביב דבר אחד - את צריכה להרגיש מאושרת!!אם הירידת אנרגיות ממשיכה מעבר ליום, תעשי משהו כדי להרגיש טוב (מקלחת, ספורט, מקלחת בדרך כלל עושה לי את זה...או שוק...שוק זה כיף). בהצלחה. גלאל.

freckles83

New member
אז זהו, שלצערי זה כבר תקופה ככה

לא משהו שמקלחת יכולה לעזור (וגם לא אמבטיה...חחחח זה חלק משגרת היום יום שלי, בכל זאת....) ויום אחד של באסה? תראי מאז הסוד, קשה להגיד שהיו לי הרבה כאלה אבל בזמן האחרון הבחורה האופטימית שאני קצת דועכת.... אני אומרת "בסוף יהיה בסדר" אבל משהו בהרגשה...

Galel

New member
זה תלוי איזה גרסה של הסוד ראית :)

בגרסה המקורית יש שם חלק, שאם אני לא טועה, אסתר היקס, אומרת, שברגע שתתחיל(י) להשתמש בסוד, ולהתחיל להשפיע על הרגשות שלך, את גם תהיי יותר חשופה לדברים חיצוניים (קרה לי גם), ויותר חשופה לתנודות במצבי הרוח. אז במקרה שלך, אם זה כבר תקופה ככה, ואת מרגישה מבואסת כשאת קמה בבוקר, אני הייתי מציע התעוררות מבוקרת בתוספת שינוי גישתי :) סתם, נסביר מה התכוונתי :) תוודאי שכשאת קמה בבוקר יש לך זמן לכל טקס הקימה בבוקר : השתיה של הכוס תה/קפה לאט, הקימה האיטית מהמיטה, הצחצוח שיניים...כל הכיף של הבוקר. תוודאי שאת לא קוראת עיתונים או רואה טלויזיה עם הכוס קפה - אין זמן לציניות של התקשורת במצב כל כך מוקדם בבוקר...תקראי איזה ספר טוב, או תקשיבי להרצאה מעניינת (מי אמר אנתוני רובינס?). והשינוי הגישתי? נכון אנשים שואלים אותך מה המצב? אז תגידי "מצוין, נפלא, לא יכול להיות טוב יותר הבוקר!", או שתעשי כמוני ותגידי "משתפר" ככה, המצב רוח שלך תמיד ישתפר :) מקווה שעזרתי...אם את צריכה עוד משהו, רק תגידי... גלאל. נ.ב: מעל במה זו אני מפרסם (שוב) את מפגשי הסוד של הקבוצה הירושלמית במוצ"ש - כחלק מאוד כיפי וענייני לקחת שיעורים הביתה ולהתפתח...לא עולה כסף, ואפילו יש עוגות!

בזמן האחרון התחלתי להקשיב

למדיטציות של Holosync של Bill Heris. זה הדבר הראשון שאני עושה בבוקר. ותוך כדי אני מודה על דברים שיש לי, ועושה ויזוליזציה של דברים שאני עושה. זה קל מאוד להכנס כך למדיטציה מאוד עמוקה - וזה גורם הרגשה מאוד טובה. מעבר לזה, אפשר גם להקשיב למדיטציות של האתר http://www.verygood.co.il/ יש שם מדיטציות לא רעות בכלל למגוון נושאים לגברים ולנשים. ואני מכיר מישהו שהשתמש בהם תקופה ארוכה והשיג תוצאות יוצאות דופן. בברכה שפי

freckles83

New member
וואו הרבה זמן לא אמרתי תודה!

וזה אחד הדברים הכי חשובים לדעתי...!! נראה לי אני אחזור לזה!! :) איזה כיףףף ומדיצטציות גם טוב, וואו תודה עצות ממש ממש מועילות!!

: ) אני חושב שאם יש דבר אחד ממש טוב

בפגישות של קבוצת הסוד הירושלמית במוצש, זה שאנחנו כל הזמן מדברים על טכניקות שונות ונושאים שונים כיצד לתקדם מבחינת ההתפתחות האישות, ומבחינת הבאת דברים חיוביים לחיינו. כמו כן בשתי הפגישות האחרונות, כבר היו התחלות של פרויקטים, שנגעו לשיתוף בין חברי הקבוצה. במפגש האחרון במיוחד, עבדנו על כל הנושא של אייך לצאת מהאיזור הנוח, ואייך לעשות התקדמות אמיתית מבחינת הגעה למטרות שלנו. במפגש הבא, אנחנו הולכים לשחק cashflow (המשחק של אבא עשיר אבא עני) שהוא הזדמנות מצויינת ללמוד כמה דברים על אייך להסתכל אחרת על נושא של כסף. בברכה שפי

Galel

New member
נפגשים אצל שפי...

אם את מעוניינת, צרי קשר עם שפי: [email protected] בהצלחה, ומקווים לראות אותך במוצ"ש. גלאל.

freckles83

New member
העניין הוא, שאחרי שקמים מהחלום,

מותשים, הולכים לישון לחלום המתוק שלנו שוב פעם :) וזה לא מתיש למי שיודע איך לתפעל אותו, יש רגעי שבירה לכל דבר בחיים, גם לדברים הכי טובים.

freckles83

New member
תקשיב, ניסיתי, עובד, לא אכזב אותי

הבעיה עכשיו זה הייאוש הבעיה שלך מכמה משפטים זה הציניות צא ממנה וגם לך יעבוד

good 4 you : )

המדען בחברה טובה, כמו מרבית האנשים בעולם, הוא בטוח שהוא יודע בדיוק מה נכון מה לא נכון ומה טוב לכל השאר, מה שמפריע קצת להקשיב לדברים החכמים שיש לו לומר, כי הוא יותר עסוק בלהתנגד לדברים שאחרים כאן אומרים.

אז..

אז זה לא אכזב אותך עד הנקודה של היאוש, ששם זה כן אכזב אותך, את לא רואה? תאמיני לי שאני לא נגדך.. אני לא ציני, ואין לך סיבה לתקוף אותי. כל מה שאמרתי זה כשתחליטי שזה לא עובד, אז לי יש משהו שכן עובד, וזה לפי דעתי האישית שאת מוזמנת לקחת בערבון מוגבל. תקציבי לזה זמן מה אכפת לך? .. הרי לא היית רוצה כל החיים שלך לחוות עליות וירידות בנושא הזה נכון? יש שלב מסויים שמגיעים אליו אחרי שעבר מספיק זמן ואז מחליטים אם מה שאת מאמינה בו באמת מקיים את ההבטחה שלו במידה מספקת או שכדאי לבדוק עוד אפשרויות. כי אם תגיעי לגיל 60 ועדיין עם נפילות של יאוש.. את באמת חושבת שזה יהיה בגלל שאת עושה משהו לא נכון בקשר לסוד? או שיש איזה טכניקה או הלך רוח שלא הבנת? אז כמו שאמרתי.. את עוד לא שם .. את עדיין רוצה לתת צ'אנס ולבדוק את כל הנושא הזה, זה בסדר לחלוטין. אם יגיע יום שזה ישתנה, אז אני פה בשבילך. יודעת מה.. אני פה בשבילך בכל מקרה. צ'או.

למעלה